UUTISet

TIEDOTE ROCK THE POLEN ASIAKKAILLE 26.11.2020

25/11/2019

Ihmisten terveys on aina ensisijaista liiketoimintaan nähden. Uudenmaan koronavirustilanne on heikentynyt erittäin merkittävästi kuluvan viikon aikana, kuten olemme saaneet tiedotusvälineistä lukea. Tämän seurauksena olemme päättäneet sulkea Rock the Pole Helsingin (Rock the Pole Kluuvi ja Aerial Home Haven) sekä Rock the Pole Lahden ovet määräajaksi tulevasta maanantaista 30.11. alkaen 18.12.2020 saakka. Sulku ei  kuitenkaan koske lasten ja nuorten harrasteryhmiä, sillä näemme, että niiden keskeyttämisellä voi olla paljon huonoja vaikutuksia. Haluamme osaltamme turvata lasten ja nuorten harrastustoiminnan jatkumisen ja näemme sen keskeyttämisen viimeisenä vaihtoehtona. Tämä päätös perustuu sosiaali- ja terveysministeriön sekä THL:n antamiin ohjeistuksiin. Seuraamme  viranomaisten antamia ohjeistuksia ja pyrimme toimimaan reaktiivisesti sekä vastuullisesti niiden mukaan.

Pyrimme pitämään ikävästä tilanteesta huolimatta toimintamme aktiivisena lähiviikkoina. Olemme jo kuluvalla viikolla lisänneet oppilaille mahdollisuuden osallistua tunneillemme ZOOM:in kautta. Tulemme lisäämään zoomattavia tunteja kalenteriimme runsaasti ja julkaisemme päivitetyn ZOOM-tuntikalenterin viimeistään lauantaina 28.11.

ZOOM-tunnit ovat kausikorttiasiakkaillemme luonnollisesti ilmaisia. Sarjakorttilaiset voivat halutessaan osallistua ZOOM-tunneille sarjakortilla. Rock the Polen verkkokaupassa on Black Friday -tarjouksena myynnissä loppuvuoden kaikki ZOOM-tunnit 49€. Tunneille voi osallistua milloin ja mistä päin maailmaa vain. Tulemme tarjoamaan myös tunteja, joissa ei tarvita mitään välineitä.  Tuntitoiveita kannattaa esittää suuntaamme. Rock the Pole vuokraa tankoja, stageja, rengastrapetseja, hammockeja, platform-kenkiä sekä tanssituoleja kotiharjoitteluun.

Tiedotamme mahdollisista korvauskäytännöistä myöhemmin. Kursseille osallistuvia asiakkaitamme kontaktoimme sähköpostitse. Kiitämme kärsivällisyydestä.

Yhdessä selviämme tästäkin 

ZOOM LIVE-kausarin pääset shoppailemaan täältä

 https://www.rockthepole.fi/product…/loppuvuoden-zoom-kausari

Koulutuksia!

26/10/2020

Oletko haaveillut tankotanssituntien ohjaamisesta? Tankotanssin ohjaaminen on antoisaa, mutta myös vaativaa ja vastuullista. Tullaksesi erinomaiseksi ohjaajaksi, sinun ei tarvitse olla erinomainen tankotanssija. Sinäkin voit oppia uusia kykyjä, usko itseesi!  

Koulutuksessamme opit, kuinka avustaa turvallisesti, ja kuinka neuvoa sanallisesti liikkeisiin menoja ja niistä poistumisia. Lisäksi opit keinoja rakentavan palauteen antamiseen sekä keinoja, joiden avulla voit rakentaa luottamuksellisen ja inspiroivan harjoitteluilmapiirin jokaiselle tanssitunnillesi. Osana koulutusta käymme myös läpi, kuinka kohdata erilaisia oppijoita ja tilanteita tanssisalissa.  

Ohjaajakoulutuksen avulla voit tehdä harrastuksestasi ammatin. Ohjaajana pääset treenaamaan tankotanssia rajattomasti ja opit tarkastelemaan lajia täysin uudesta näkökulmasta. Ohjaajakoulutus tukeekin siis myös loistavasti omaa lajiharjoitteluasi. Lisäksi saat ohjaajana joukon uusia ihmisiä elämääsi, kun sinusta tulee osa tankotanssin ammattilaisten yhteisöä.

ROCK THE POLEN SYYSLOMAN AIKUINEN-LAPSI ILMA-AKROBATIA AIHEISET LAJIKOKEILUT JÄRJESTETÄÄN 14.10.-16.10.!

13/10/2020

Ilma-akrobatia sopii lähes kaikille ikään tai liikuntataustaan katsomatta. Tarjoamme syyslomaviikolla mielekästä, hauskaa ja erilaista tekemistä Aerial Home Havenilla. Tervetuloa vaikka koko perheen voimin aikuinen-lapsi lajikokeiluihin tankotanssi- ja ilma-akrobatiastudiollemme Helsingin Kalasatamaan.

Lajikokeilun hinta pitää sisällään pääsyn ohjatulle tunnille (90min) kahdelle henkilölle (aikuinen + lapsi). Nämä lajikokeilut sopivat kouluikäisistä lapsista ylöspäin. Tunti varataan sähköpostitse ja maksetaan paikan päällä.


🥳 Tankoakrobatia - Pyörimistä ja temppuja tangolla
keskiviikkona 14.10. klo 12:00-13:30
yhteensä 29€ (aikuinen + lapsi)

Tankoakrobatia -tunnilla temppuillaan tankotanssin alkeiden parissa. Opit erilaisia pyörähdyksiä, hauskoja liikkeitä sekä pääset kiipeilemään jännittävään tankometsäämme. Hurjimmat päätyvät kokeilemaan myös erilaisia pääalaspäin tehtäviä temppuja yhdessä ohjaajan kanssa. Näistä saa otettua hauskoja kuvia ja videoita muistoksi yhteisestä kokemuksesta. Tankoakrobatia lajikokeilu sopii jokaiselle tankotanssista kiinnostuneelle, kiipeilyä rakastavalle sekä uusia kokemuksia kaipaavalle aikuinen-lapsi parivaljakolle. Aiempaa liikunta- tai lajituntemusta ei tarvita.

Mitä mukaan? Lyhyet shortsit, pieni pyyhe tangon pyyhkimistä varten, kokeilunhaluista positiivista fiilistä sekä juomapullo. Tunnille osallistuva parivaljakko harjoittelee samalla tangolla. Tunnilla ollaan avojaloin.

Varaa paikkasi sähköpostitse: rockthepoleinfo@gmail.com
paikka: Aerial Home Haven, Hermannin rantatie 2 B

🥳 Hammock Tricks - Temppuilua kankaalla
torstaina 15.10. klo 12:00-13:30
yhteensä 29€ (aikuinen + lapsi)

Tämä vauhdikas tunti on omistettu kokonaan temppuilulle hammock -kangaslenkissä. Hammock on katosta roikkuva kankainen ilma-akrobatiaan ja joogaan tarkoitettu väline. Hammock Tricks -tunnilla harjoitellaan alkeistason temppuja, niiden variaatioita ja lyhyitä liikeyhdistelmiä yhdessä ohjaajan kanssa. Luvassa on kehonhallintaa, tasapainoilua ja painovoiman uhmaamista!

Mitä mukaan? Hammock Tricks -tunnille kannattaa ottaa mukaan juomapullo, pitkät ihon myötäiset housut ja vähintään kainalot peittävä paita. Tunnille osallistuva parivaljakko harjoittelee samalla kankaalla. Aiempaa liikunta- tai lajituntemusta ei tarvita.

Varaa paikkasi sähköpostitse: rockthepoleinfo@gmail.com
paikka: Aerial Home Haven, Hermannin rantatie 2 B

🥳 Rengastrapetsi - Hauskanpitoa yläilmoissa!
perjantai 16.10. klo 12:00-13:30
yhteensä 29€ (aikuinen + lapsi)

Tervetuloa tutustumaan pyöreään ilma-akrobatiavälineeseen, rengastrapetsiin, tällä matalan kynnyksen lajikokeilutunnilla! Aiempaa kokemusta välineestä tai muusta liikunnasta ei tarvita.

Rengastrapetsi on renkaan muotoinen metallinen trapetsi, jota käytetään ilma-akrobatiassa. Rengastrapetsi kehittää erityisesti ylävartalon ja keskivartalon lihaksia sekä kehonhallintaa. Sen avulla voidaan harjoitella ja pitää hauskaa monipuolisesti.

Rengastrapetsi -tunnilla tutustumme renkaaseen välineenä sekä harjoittelemme ensimmäisiä perusliikkeitä, kuten erilaisia nousuja renkaalle. Tunnilla harjoiteltavista liikkeistä rakennetaan lopuksi sarja.

Mukaan kannattaa ottaa pitkät ihon myötäiset housut, kainalot peittävä paita ja juomapullo. Tunnille osallistuva parivaljakko harjoittelee samalla renkaalla.

Varaa paikkasi sähköpostitse: rockthepoleinfo@gmail.com
paikka: Aerial Home Haven, Hermannin rantatie 2 B

www.rockthepole.fi

#rockthepolefinland #aerialhomehaven #rockthepole #syysloma #lajikokeilu

Yksityistunnit

01/01/2020

POLTTARIT, VIRKISTYSPÄIVÄT, LASTEN SYNTTÄRIT, KAVERIPORUKAN YKSITYISTUNTI TAI LAJIKOKEILU PIENRYHMÄSSÄ SUUNNITTEILLA?

Me autamme! Tervetuloa Rock the Polelle viettämään unohtumattomia hetkiä hauskan ja elämyksellisen tekemisen parissa. Rakennamme uniikit yksityistunnit aina asiakkaan toiveita kuunnellen. Mitä saisi olla?

Tankotanssia?
Tuolitanssia?
Burleskihenkinen tankotanssi- tai tuolitanssitunti?
Twerkkausta?
Sirkustelua rengastrapetseilla tai hammock -kankaalla?
Lempeää ilmajoogaa?
Lattia-akrobatiaa?
Ohjatut lasten temppusynttärit?
Käsilläseisontaa?
Astangajoogaa?

Ja paljon muuta

Meille on helppo ja nopea tulla. Toimipisteemme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Järjestämme tunteja myös lyhyemmälläkin varoitusajalla, joten olethan rohkeasti yhteydessä!

Kysy tarjous sähköpostitse: rockthepoleinfo@gmail.com tai soita, niin jutellaan lisää 0503246659

Rock the Pole Lahti muuttaa uusiin toimitiloihin

31/08/2020

Rock the Pole Lahti muuttaa uusiin toimitiloihin

 

Meillä on teille iloisia ja jännittäviä uutisia Lahdesta 🤩🤩🤩 Rock the Pole Lahti muuttaa uuteen ja isompaan toimitilaan 1.9.2020 osoitteeseen Vesijärvenkatu 27. Uusi toimitilamme on hyvien kulkuyhteyksien varrella Lahden keskustan tuntumassa.

Uusi tarpeisiimme remontoitu studio tarjoaa tilaa ja korkeutta tankotanssin, rengastrapetsin ja muun lajivalikoimamme monipuoliseen harrastamiseen.

Lisäämme syksyn 2020 tarjontaan olemassa olevien palveluiden rinnalle erilaisia workshopeja, teematunteja, uusia kursseja, vapareita sekä tarjontaa lapsille sekä nuorille.

Tunnit jatkuvat normaalisti elokuun loppuun asti vanhassa toimitilassamme.

Somesta pääset seurailemaan muuttomme edistymistä ja toki kaikkea muutakin mielenkiintoista koskien lähestyvää syyskauttamme.

Toivotamme sinut jo nyt lämpimästi tervetulleeksi Vesijärvenkadulle! 

#rockthepolefinland #rockthepolelahti #ympyräsulkeutuu

kuva: Tapani Nieminen

1 / 10

Please reload

Rock the Pole Kluuvi (Helsinki)

Kaisaniemenkatu  3 A 5

00100 Helsinki

Puhelin: 050 439 3151

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepoleinfo(a)gmail.com

Rock the Pole, Lahti

Vesijärvenkatu 27,

15140 Lahti

(käyntiosoite Sammonkatu 6)

Puhelin: 050 324 6659

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepolelahti(a)gmail.com

Rock the Pole, Tampere

Hatanpään valtatie 34 D

33100 Tampere

Puhelin: 050 382 2088

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepoletampere(a)gmail.com

Aerial Home Haven (Helsinki)

 

Hermannin rantatie 2 B, 2. krs. 00580 Helsinki

 

Puhelin: 050 439 3151

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepoleinfo(a)gmail.com

Rock the Pole, Kouvola

Kotkankallionkatu 23

45120 Kouvola

Puhelin: 050 518 7876

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepolekouvola(a)gmail.com

© RTP Pole Dance Finland 2013