UUTISet

ROCK THE POLE LAAJENTAA KOUVOLAAN 14.2.2020

13/02/2020

Innolla ja ylpeydellä tiedotamme, että Suomen ensimmäinen tankotanssikoulu Rock the Pole avaa ovensa Kouvolassa ystävänpäivänä 14.2.2020 osoitteessa Kotkankallionkatu 23. Meillä on suuri ilo säilyttää tankotanssiharrastus Kouvolassa ja osallistua tankotanssikulttuurin kehittämiseen ja monipuolistamiseen nyt myös Kaakkois-Suomessa. 

Tulemme järjestämään tankotanssin opetusta aloittelijoista pitkälle edistyneisiin harrastajiin. Tunti- ja kurssivalikoimassamme on huomioitu sekä aikuiset, nuoret että lapset. Haluamme tarjota turvallista, ammattitaitoista ja kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävää opetusta jokaisella toimipisteellämme. Tapahtumaorientoituneena tanssikouluna pyrimme lisäksi järjestämään ja olemaan mukana erilaisissa tapahtumissa sekä tarjoamaan esiintymismahdollisuuksia kaikille halukkaille! Rock the Polen asiakkaana saa käyttöönsä kaikkien toimipisteiden tunnit Helsingissä, Lahdessa, Tampereella sekä Kouvolassa. Yksi tuntikortti, neljä kaupunkia ja mahtava treeniyhteisö. 

Tankotanssin lisäksi haluamme ottaa lajitarjontaamme mukaan myös rengastrapetsin sekä monipuolistaa Kouvolan liikuntapalvelutarjontaa muulla mielenkiintoisella kurssitarjonnalla.

Tulemme julkaisemaan lisää informaatiota heti tammikuussa. Kannattaakin ottaa seurantaan koulun nettisivujen lisäksi meidän tilimme Facebookissa ja Instagramissa.

Tästä on hyvä aloittaa vuosi 2020.

Lue meistä lisää:
www.rockthepole.fi

Fb: Rock the Pole Kouvola
IG: rockthepole_kouvola

TANKOTANSSIN STARTIT TAMMIKUUSSA VAIN 10€!

01/01/2020

Uusi liikunnallinen harrastus etsinnässä? Oletko aina halunnut kokeilla tankotanssia?

Nyt pääset aloittamaan uuden vuoden kunniaksi uuden harrastuksen edulliseen hintaan! Tarjoamme kaikki tankotanssin starttitunnit huokeaan 10€:n hintaan (norm. 15€). Tule yksin tai yhdessä kaverin kanssa.

Alla näet listattuna meidän seuraavat järjestettävät alkeistuntimme, jonne pääse helposti mukaan varaamalla paikkasi varausjärjestelmämme kautta. Varausjärjestelmän asiakasnäkymästä näet tuntimme aina yhden kalenterikuukauden eteenpäin.

Startti on tankotanssitunti aloittelijoille! Ota ensikosketuksesi tankoon ennen tek1 -tunneille suuntaamista. Mukaan tarvitset lyhyet shortsit, juomapullon, pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten sekä positiivista kokeilunhalua! Tunnilla ollaan avojaloin. Ammattitaitoinen ohjaaja opastaa sinut harjoittelussa turvallisesti alkuun. Sinun ei tarvitse osata mitään tankotanssiin liittyvää ennakkoon ja startti-tunti sopiikin jokaiselle lajista kiinnostuneelle kuntotasosta riippumatta. Ei muuta kuin tervetuloa kokeilemaan ja pitämään hauskaa yhdessä!

Varaa tuntisi täältä: https://www.rockthepole.fi/varaa

Tarjous on voimassa ainoastaan Startti -tunneillamme eikä alennusta voi yhdistää muihin alennuksiin.

Lämpimästi tervetuloa!

ROCK THE POLE LAAJENTAA TAMPEREELLE LOKAKUUSSA 2019

24/10/2019

Rakkaat oppilaat, kaverit, tankotanssiyhteisö, yhteistyökumppanit ja muut tärkeät. Jaamme innoissanne kanssanne seuraavan uutisen: Rock the Pole tankotanssikoulu laajentaa toimintaansa lokakuussa 2019 Tampereelle, jonne avaamme uuden tanssistudion.

 

Rock the Pole Tampere sijaitsee kaupungin keskustan tuntumassa, Hatanpään alueella. Uusi koulu saa yritystoimintaansa mukaan nykyisen yhtiön lisäksi Pauliina Mäenpään, Eija Knuuttilan sekä Minna Leivon. On todella hienoa jakaa tankotanssin ja muun ilma-akrobatian ilosanomaa sekä osallistua Tampereen tankotanssikulttuurin kehittämiseen näin hyvällä tiimillä. Valoisa, neljä metriä korkea tanssikoulumme tarjoaa loistavat puitteet vaativammallekin treenaajalle. Mukanamme lupaamme tuoda intoa, ammattitaitoa, monipuolisen tunti- ja kurssitarjonnan, vuosien kokemuksen lajin parissa sekä koulutetun henkilökunnan.

 

Uudet ja nykyiset asiakkaamme Helsingistä ja Lahdesta ovat tervetulleita myös Tampereelle harjoittelemaan. Viikkotunnit uudelle koululle tullaan varaamaan saman tutun varausjärjestelmän kautta ja tuntikorteillamme voi harjoitella omien liikkumisien mukaan millä tahansa Rock the Polen toimipisteellä samaan hintaan. Yksi kortti, kolme kaupunkia.

 

Olette kaikki lämpöisesti tervetulleita Rock the Pole Tampereen ikimuistoisiin avajaisiin 25.10.2019 klo 20.00. Tiedotamme tapahtumasta pian lisää nettisivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa.

 

”Luetaan ja tanssitaan. Nämä kaksi huvitusta eivät aiheuta maailmassa koskaan mitään harmia.” - Voltaire      

Workshoppeja Rock the Polella! - Daria Sevastyanova

22/03/2019

Tervetuloa mukaan Strip Plastic -workshopille lauantaina 23.3.2019 Rock the Polelle!
 

Workshopin ohjaa Daria Sevastyanova, joka on naisellisiin tanssityyleihin (high heels, strip dance) erikoistunut tanssiopettaja. Darialla on usemman vuoden kokemus tanssin opettamisesta ja hänen tunneilla hikoillaan, mutta pidetään ennen kaikkea hauskaa.

Käy kurkkaamassa workshop-osiosta tarkemmat tiedot!

Workshoppeja Rock the Polella! - Suen Lee

11/03/2019

Toukokuun Exotic Pole Weekendiä odotellessa kutsuimme ihanan ja taitavan Suen Leen vierailemaan maaliskuussa Rock the Pole Helsingissä!
 

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä harjoittelemaan kahdelle erilaiselle workshopille. Ensimmäisellä workshopilla opittuja liikkeitä yhdistellään jälkimmäisellä tunnilla koreografiaan, mutta voit toki osallistua halutessasi vain toiseen shoppiin.

Tutustuhan tähän neitiin lisää!

2017
Sultry battle semi pro ㅡ1st Place
SIPC 2nd Place
KPSC National women singleㅡ1st Place
KPSC International women single-2nd Place
Angelcup ㅡ1st Place Exotic pole

2018
Denmark pole competition- 1st Place Exotic pole
Exotic moon competitionㅡ1st Place
Polernight in BellarusㅡBest execution
Esensal Championship Pole Artㅡ2nd Place Exotic Pole ㅡ3rd Place
Finalist APC

Instagram:
@Suen9920

YouTube:
https://www.youtube.com/watch?v=eOzATXFTiSg&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1_t1zAAAPu7rcuSeT2eoDPewswZe1Q0umXxWlWy-n3cvmQtLO8PDoM61o

Käy kurkkaamassa workshop-osiosta tarkemmat tiedot!

1 / 7

Please reload

Rock the Pole, Helsinki

Kaisaniemenkatu  3 A 5

00100 Helsinki

Puhelin: 050 439 3151

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepoleinfo(a)gmail.com

Rock the Pole, Lahti

Aleksanterinkatu 3

15110 Lahti

Puhelin: 050 324 6659

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepolelahti(a)gmail.com

Rock the Pole, Tampere

Hatanpään valtatie 34 D

33100 Tampere

Puhelin: 050 382 2088

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepoletampere(a)gmail.com

Rock the Pole, Kouvola

Kotkankallionkatu 23

45120 Kouvola

Puhelin: 050 324 6659

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepolekouvola(a)gmail.com

© RTP Pole Dance Finland 2013