Workshopit
Rock the pole kouvola

Rengastrapetsi tutuksi

Rengastrapetsi on hauska ja monipuolinen ilma-akrobatiaväline, joka haastaa kehoa monipuolisesti. Rengastrapetsi tutuksi -workshopilla tutustumme renkaaseen välineenä, harjoittelemme ensimmäisiä nousuja renkaalle sekä muita alkeistason liikkeitä yläilmoissa. Rakennamme workshopin liikkeistä lopuksi upean sarjan, joka kannattaa kuvata talteen myöhempää harjoittelua varten.

Workshopille kannattaa pukeutua pitkiin ihon myötäisiin housuihin sekä vähintään kainalot peittävään paitaan. Mukaan tarvitset myös kokeilumieltä sekä juomapullon. Olet tervetullut yksin tai yhdessä parin kanssa. Workshopilla jaamme välineen toisen osallistujan kanssa.

Hinta: 29€

Aika: sunnuntai 27.9.2020 klo 10:30-12:00


Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse: rockthepolekouvola(at)gmail.com
 

Käsilläseisonnan alkeet

Oletko haaveillut oppivasi seisomaan käsilläsi? Jos vastasit myöntävästi, tämä workshop on juuri sinulle. Workshopille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta käsilläseisonnasta. Käsilläseisontaharjoittelussa yhdistyvät liikkuvuus-, voima- ja tasapaino-ominaisuudet ja siinä kehitetään monipuolisesti kehonhallintaa. Teemme workshopilla harjoittelua tukevan alkulämmittelyn sekä erilaisia käsilläseisontaan valmistavia harjoituksia yksin ja yhdessä. Workshopin harjoitukset ovat sovellettavissa oppilaiden tason mukaan. Saat tunnilta työkaluja, treenivinkkejä sekä omalle tasolle soveltuvia harjoituksia myös itsenäiseen harjoitteluun.

Mukaan kannattaa ottaa mukavat vaatteet liikkua ja olla, sukat sekä juomapullon. Olemme tunnilla avojaloin


Hinta: 25€

Aika: sunnuntai 27.9.2020 12:15-13:30

ilmoittaudu mukaan sähköpostitse: rockthepolekouvola(at)gmail.com

Exotic Hoop: Pose Beauty Workshop

 

Exotic hoop workshopilla tutustumme rengastrapetsin alkeisiin exotic -tyylin muodossa. Ideana on yhdistää sensuelli liikekieli ja platform korot renkaaseen. Workshopilla opimme näyttäviä ja seksikkäitä asentoja sekä lyhyitä yhdistelmiä niin renkaalla istuen, kuin lattiatyöskentelyssä. Tunti on suunniteltu siten, että kaksi ihmistä jakaa yhden renkaan. Näin jää aikaa liikkeiden kokeilemiseen sekä kuvien ottamiseen. 

 

Renkaat ovat kiinnitettty matalalle, joten tunti soveltuu hyvin myös aloittelijoille. Saat workshopista kuitenkin enemmän irti, jos käyt ensin tutustumassa renkaaseen välineenä rengastrapetsin alkeistunneillamme. 

Workshopin ohjaa Rock the Polen ohjaaja Jenny @tivunsa 

Jenny innostui exotic -tyylistä ja korkeista koroista kaksi vuotta sitten, ja on suunnitellut ja ohjannut exotic koreografioita tankoa, lattiaa sekä tuolia käyttäen. Ohjaajana Jenny painottaa liikkeiden ja liikesarjojen perusteellista opettelua, oppilaiden itseilmaisua sekä hyvää fiilistä. 

 

Suosittelemme ottamaan tunnille pitkät housut ja pitkähihaisen paidan sekä platform korot tai sukat. Jos teet ensimmäistä kertaa platform koroilla ja renkaalla, suosittelemme, etteivät platform korot ole kiiltonahkaiset. Kiiltonahkaiset kengät tarttuvat helposti renkaaseen, mikä voi vaikeuttaa poistumista renkaalta.

Aika: lauantaina 21.11. klo 10:45-12:15

Paikka: Aerial Home Haven, Hermannin rantatie 2 B, 2. krs. 00580 Helsinki 

Hinta: 35€

 

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse ➡️ rockthepoleinfo@gmail.com

Rock the Exotic: Simple Start

 • Workshopilla aloitetaan jännittävä matka tutustuen pehmeään exotic -tankotanssi tyyliin. Tämä voi olla ensikosketuksesi exotic-korkokenkätekniikkaan sekä tankotanssityyliin. 

 • Workshopilla harjoitellaan perustekniikkaa kenkien kanssa; mm. liikkumista ja peruspyörähdyksiä. 
  Lisäksi opit lyhyen koreografian ja pääset heittäytymään kaikkien aistien vietäväksi vapauttaen niiden aikaan samat tuntemukset virtaavaan liikkeeseen! 

 • Simple start- workshopilla nautitaan oman kehon tuottamasta estetiikasta yhdessä muiden osallistujien kanssa. 

 • Ohjaajana toimii upea Elina Eteläpää @eellielina Hän on yli 10 vuoden tanssitausta ja on menestynyt Exotic-tankotanssikilpailuissa.
  Oppeja exoticiin Elina on hakenut Los Angelesista asti ja kehittää itseään aktiivisesti. Elina ohjaa tankotanssia ja Exotic-tankotanssia Rock the Polella Helsingissä ja Lahdessa. Nyt hän on innoissaan tutustuttamassa myös Rock the Pole Kouvolan Exoticin maailmaan. 

 • Mukaan workshopille tarvitset omat exoticiin soveltuvat korot, pitkät sukat/säärystimet suojaamaan polvia tai polvisuojat sekä lyhyet shortsit.
  Workshopille on mahdollista osallistua myös ilman korkoja, mutta siinä tapauksessa tarvitset mukaasi sukat. 

 • Rock the Pole vuokraa myös pleasereita, mutta tästä tulee mainita ilmoittautumisen yhteydessä. Pleasereita löytyy koossa 35-40. 

Aika:

lauantaina 5.9.2020

 • klo 14:30-16:00 TÄYNNÄ

 • klo 16:15-17:45 TILAA!

Kesto: 90min
Hinta: 25€
Kenkävuokra: 5€ 

Ilmoittautuminen: rockthepolekouvola@gmail.com 

Rock the Pole Kluuvi (Helsinki)

Kaisaniemenkatu  3 A 5

00100 Helsinki

Puhelin: 050 439 3151

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepoleinfo(a)gmail.com

Rock the Pole, Lahti

Vesijärvenkatu 27,

15140 Lahti

(käyntiosoite Sammonkatu 6)

Puhelin: 050 324 6659

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepolelahti(a)gmail.com

Rock the Pole, Tampere

Hatanpään valtatie 34 D

33100 Tampere

Puhelin: 050 382 2088

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepoletampere(a)gmail.com

Aerial Home Haven (Helsinki)

 

Hermannin rantatie 2 B, 2. krs. 00580 Helsinki

 

Puhelin: 050 439 3151

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepoleinfo(a)gmail.com

Rock the Pole, Kouvola

Kotkankallionkatu 23

45120 Kouvola

Puhelin: 050 518 7876

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepolekouvola(a)gmail.com

© RTP Pole Dance Finland 2013