Workshopit

Exotic Pole Tricks

In this open level class you will learn how to do body and leg waves. We will also do a variety of Suen's signature transitions and tricks using the pole and floor.

Tällä avoimen tason tunnilla opit tekemään aaltoliikettä niin vartalolla kuin jaloillakin. Tunnilla tehdään myös lattiaa ja tankoa hyväksi käyttäen monia sellaisia temppuja ja siirtymiä, joista Suen on tunnettu.

Aika: 12.3.2019 klo 18:00 - 19:20

Paikka: Rock the Pole Helsinki

Suen Lee workshops

Exotic Pole Choreography

In this open level class you will learn an Exotic flow style choreography using the moves you learned in the exotic tricks class. (It is not mandatory to attend exotic tricks class to be able to participate in exotic flow class.)

Tällä avoimen tason tunnilla opit Exotic flow -tyylisen koreografian, jossa käytetään tricks-tunnilla opittuja liikkeitä. (Osallistuminen exotic tricks -tunnille ei ole välttämätöntä tälle tunnille osallistuaksesi.)

Aika: 12.3.2019 klo 19:30 - 20:50

Paikka: Rock the Pole Helsinki

Hinta:

1 workshop: 55€
2 worshoppia: 100€

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse: rockthepoleinfo@gmail.com

Strip Plastic Workshop

Strip Plastic on naisellista, provoisovaa sekä tyylikästä liikettä. Suurin osa liikkeestä tapahtuu lattiatasossa ja sisältää paljon tanssiakrobatiaa. Strip Plastic workshop haastaa sinut varmasti ihan uudella tavalla. Tunnilla tehdään erilaisia harjoituksia, temppuja/akrobatiaa sekä harjoitellaan tyylille tyypillisiä perusliikkeitä. Lopuksi harjoitellaan sensuelli koreografia.
Tunnin taso on avoin.

HUOMIO! Workshopissa emme käytä ollenkaan tankoa!

 

Workshopin ohjaa Daria Sevastyanova, joka on naisellisiin tanssityyleihin (high heels, strip dance) erikoistunut tanssiopettaja. Darialla on usemman vuoden kokemus tanssin opettamisesta ja hänen tunneilla hikoillaan, mutta pidetään ennen kaikkea hauskaa.Mitä mukaan: Hyvin tukevat korkokengät (voivat olla myös exotic-tunneilta tutut kengät), polvisuojat/säärystimet polvia suojaamaan sekä mukavat treenivaatteet.

Hinta: 20€

Aika: 23.3.2019

Workshopit:

Strip Plastic klo 10.00 - 11.30 TILAA!
Strip Plastic klo 11.30 - 13.00 TÄYNNÄ

 

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse: rockthepoleinfo@gmail.com

Contortion Workshop

Iisa on oululainen notkeusakrobaatti, joka on kerännyt tietoa eri alojen asiantuntijoilta, kehittänyt itse ja koonnut parhaaksi kokemansa notkeutta kehittävät metodit tälle juuri tälle workshopille.

 

Notkeuden kehittämisestä on paljon hyötyä tankotanssijoille kuin muillekin ilma-akrobaateille, sillä se mahdollistaa laajemman liikerepertuaarin sekä saa tekemisen näyttämään asteen näyttävämmältä.

 

Workshopissa avataan ensin koko keho, jonka jälkeen syvennytään yksin ja yhdessä parin kanssa tehtäviin venytyksiin. Contortion -workshop tarjoaa haastetta vasta-alkajista pitkälle edistyneisiin. Saat varmasti uusia ideoita myös omatoimiseen harjoitteluun!

 

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse rockthepoleinfo@gmail.com

 

Paikka: Rock the Pole Helsinki

Aika: la 24.11 klo 12.30 - 14.00 

Ohjaaja: Iisa Herttuainen

Hinta: 20 €

Twerk Expertease

Viettelysten vaunu? Temptation Island? Nimensä mukaisesti nyt hurmaamme kuvitteellisen yleisön twerkkaamalla. Workshop painottuu koreografiatyöskentelyyn sekä esiintymisen harjoitteluun. Tervetuloa heittäytymään musiikin vietäväksi ja pitämään hauskaa!

 

Mukaan kannattaa ottaa pitkät sukat/säärystimet tai polvisuojat sekä sisätossut.

 

Workshopin ohjaaja Emmi Heimola on tanssija ja tanssinopettaja, joka ohjaa viikoittain useita täyteen myytyjä tanssitunteja pääkaupunkiseudulla nyt kolmatta vuotta.

Tuntien vetovoima syntyy varmasta ammattitaitoisesta opetuksesta, vauhdikkaista koreografioista, rankasta treenistä sekä Emmin valloittavasta persoonasta. Emmi on pitänyt ensimmäisenä Suomessa twerk-workshopin, jossa on twerkattu metallimusiikkiin. Suosio on ollut suurta myös hiukan vaihtoehtoisemman yleisön parissa. Vankkaa esiintymiskokemusta on karttunut erilaisista klubitapahtumista, messuista sekä kilpailuista. Taustatanssijana Emmi on ollut mm. artisteilla Juno, JVG, Tippa-T sekä Mäkki.

 

HUOM! Workshop on K-18!

Aika: la 1.9 klo12.00 - 13.30 (90 min)

Ohjaaja: Emmi Heimola

Hinta: 30 €

Feminine Pole Dance

Feminine Pole Dance on matalan kynnyksen workshop kaikenlaisille aikuisille naisille, jotka haluavat lisätä upeuttaan ja vetovoimaansa naisellisen tankotanssin pehmeän ja sulokkaan liikekielen avulla. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta tai kuntoa, ei yläikärajaa! Kaikenlaiset naiset rocks!

Workshopissa käydään läpi erilaisia elegantteja tankoliikkeitä, sekä naisellinen koreografia, jotka eivät vaadi aikaisempaa takotanssikokemusta. Lämmittelynä teemme ihanan pehmeitä koko kehon liikkuvuutta ja sulavuutta lisääviä liikkeitä sekä notkistavia venyttelyjä.

Mukaan tarvitset tavalliset jumppavaatteet, juomapullon ja pikkupyyhkeen. Jos pidät lyhyistä jumppashortseista, kannattaa ottaa polvisukat tai polvisuojat. Olemme sukkasillaan ilman kenkiä.

Workshopin ohjaa Henrica Fagerlund, joka on ammatiltaan muusikko ja musiikkipedagogi. Hänellä on myös yli kymmenen vuoden kokemus ryhmäliikunnan ohjaamisesta, mutta on viime vuosina keskittynyt treenaamaan tankotanssia.

Rock the Pole tarjoaa kaikille osallistuville ilmaisen lapsiparkin workshopin ajaksi. Muistathan mainita lapsiparkin tarpeesta ilmoittautumisen yhteydessä!

Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen: rockthepoleinfo@gmail.com
Kurssi maksetaan paikan päällä.

Aika: 30.9.2018 klo16 - 18

Ohjaaja: Henrica
Hinta: 60 €

Rock the Exotic: Absolute queens

Absolute queens -workshopissa pääset kuluttamaan korkoja vaativampien transitioiden parissa, sekä haastamaan itsesi exotic tanssityylille tyypillisillä ylhäällä tangolla sekä lattialla tapahtuvilla liikkeillä, kuten exotic kuningattaret! Tältä tunnilta ei dramatiikkaa puutu! Workshopissa tutustutaan lisäksi myös ensimmäisiin droppeihin. Absolute queens palvelee parhaiten jo jonkin verran exotic:iin perehtyneitä sekä vähintään tekniikka 2 -tasolla harjoitelleita tankotanssijoita. Workshop sopii myös exotic kuninkaille!

Treenilaukkuun kannattaa pakata mukaan ehdottomasti pleaserit sekä polvisuojat.

Aika: la 3.11 klo12.00 - 13.30 (90 min)

Ohjaaja: Amica

Hinta: 20 €

Rock the Pole Kluuvi (Helsinki)

Kaisaniemenkatu  3 A 5

00100 Helsinki

Puhelin: 050 439 3151

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepoleinfo(a)gmail.com

Rock the Pole, Lahti

Aleksanterinkatu 3

15110 Lahti

Puhelin: 050 324 6659

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepolelahti(a)gmail.com

Rock the Pole, Tampere

Hatanpään valtatie 34 D

33100 Tampere

Puhelin: 050 382 2088

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepoletampere(a)gmail.com

Aerial Home Haven (Helsinki)

 

Hermannin rantatie 2 B, 2. krs. 00580 Helsinki

 

Puhelin: 050 439 3151

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepoleinfo(a)gmail.com

Rock the Pole, Kouvola

Kotkankallionkatu 23

45120 Kouvola

Puhelin: 050 518 7876

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepolekouvola(a)gmail.com

© RTP Pole Dance Finland 2013