Tuntitarjonta

Tervetuloa oppilaaksi Rock the Polelle! Mikäli olet aloittamassa tankotanssiharrastusta, suuntaa ensin kokeilu- tai intensiivi-starttiin. Kun perusteet ovat hallussa, voit osallistua muille tankotekniikkatunneille. Tarjoamme tekniikkatunteja tasoilla 1-3 sekä teemoittain. ​Valitse itsellesi sopivin taso alla olevien kuvausten mukaan. Tarkemman kuvauksen viikkotuntien sisällöstä löydät alta. Mukaan tunneille voi tulla milloin vain.

Sopiiko tankotanssi minulle? Tunneillemme voivat osallistua kaikki perusterveet yli 16-vuotiaat. Alle 16-vuotiaat saavat osallistua huoltajan luvalla. Tankotanssin harrastamisen voi aloittaa ilman aikaisempaa tanssi- tai liikuntataustaa, eikä lajissa ole yläikärajaa. Tunneillamme on kannustava ja lämmin tunnelma, joten tule rohkeasti uuden harrastuksen pariin!

Tunneille pukeutuminen: Tankotanssitunneilla tarvitset lyhyet sortsit, jotta ihon kitka auttaa sinua pysymään tangolla. Yläosaksi käy treenitoppi tai t-paita, halutessasi voit suojata ranteita pitkähihaisella paidalla. Tunneilla voit olla paljain jaloin, sukilla tai tanssitossuilla. Ota mukaan myös pieni pyyhe tangon puhdistamista varten sekä juomapullo. Ovet avaamme 20 minuuttia ennen tunnin alkua.

Tankotekniikkatunnit


Tankotekniikkatunneilla harjoitellaan tunnin tason mukaisia liikkeitä. Kaikki tunnit sisältävät alkulämmittelyn, tankotekniikkaosuuden sekä venyttelyn.

​​

​Startti -tunti on suunnattu tankotanssin aloittelijoille! Ota ensikosketuksesi tankoon ennen tek 1 -tunneille suuntaamista

 

Tekniikka 1 tunnilla harjoitellaan perusliikkeitä, joihin muiden tasojen liikkeet perustuvat; pyörähdykset, seisominen, kiipeäminen, istuminen, takanoja ja invertti.

 

​Tekniikka 1/2  - tunnin tarkoituksena on tukea oppilaan siirtymistä tekniikkatasolta 1 tekniikkatasolle 2. Tunnilla kerrataan alemman tason tärkeimmät liikkeet ja lähdetään tutustumaan tekniikkatason 2 liikevalikoimaan ja tekniikkaan. 

 

Tekniikka 2 tunnilla harjoitellaan erilaisten pyörähdysten ja yhdistelmien lisäksi enemmän inversioliikkeitä tangolla. Tullessasi tek 2 -tunnille, sinulla tulisi olla hallussa seisominen, istuminen, takanoja ja invertti, sekä yleisimmät pyörähdykset.

Tekniikka 2/3 Kun tek 2 perusteet alkavat pikkuhiljaa olemaan hallussa, on tämä tunti omiaan sinulle. Siirtymänä tek 2 ja tek 3 välissä.

 

Tekniikka 3 tunneilla harjoitellaan jo vähän vaativampia liikkeitä ja pidempiä yhdistelmiä. Tullessasi tek 3 -tunnille, sinulla tulisi olla hallussa pyörähdyksistä reverse grab sekä kehto ja tankotekniikasta ilmainvertti, kaksonen, skorpioni ja perhonen.

Tanssilliset tunnit

 

Pole Dance on kaikentasoisille tankoilijoille sopiva koreografinen tunti. Tuntien tansseissa yhdistyy tankotekniikka, lattiatyöskentely ja tietysti se tärkein: tanssin riemu ja musiikkiin eläytyminen! Samaa koreografiaa tehdään yhden kalenterikuukauden ajan, ja mukaan olet tervetullut milloin vain.

 

Tunnin kesto on 75 minuuttia, minkä aikana lämmittelemme, harjoittelemme koreografiaa ja venyttelemme. Tunnin loppuun on varattu aikaa koreografian läpimenolle ja kuvaamiselle niin halutessasi.

 

Varusteiksi voi ottaa mukaan oman maun mukaan shortsit, pitkät housut, sukat ja polvisuojat.

Rock the Pole Kluuvi (Helsinki)

Kaisaniemenkatu  3 A 5

00100 Helsinki

Puhelin: 050 439 3151

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepoleinfo(a)gmail.com

Rock the Pole, Lahti

Vesijärvenkatu 27,

15140 Lahti

(käyntiosoite Sammonkatu 6)

Puhelin: 050 324 6659

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepolelahti(a)gmail.com

Rock the Pole, Tampere

Hatanpään valtatie 34 D

33100 Tampere

Puhelin: 050 382 2088

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepoletampere(a)gmail.com

Aerial Home Haven (Helsinki)

 

Hermannin rantatie 2 B, 2. krs. 00580 Helsinki

 

Puhelin: 050 439 3151

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepoleinfo(a)gmail.com

Rock the Pole, Kouvola

Kotkankallionkatu 23

45120 Kouvola

Puhelin: 050 518 7876

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepolekouvola(a)gmail.com

© RTP Pole Dance Finland 2013