Royals of exotic -tankotanssikilpailut

Tässä on Royals of Exotic-kilpailujen arvottu esiintymisjärjestys!

Lähetämme kaikille esiintyjille sähköpostilla lisää informaatiota sunnuntaina 7.4. Esittelemme huhtikuun aikana myös jokaisen kilpailijan Rock the Polen instagramissa.

Viikolla 15 kannattaa muutenkin pysyä kuulolla, sillä julkaisemme Exotic Pole Weekendin koko ohjelman ja paikat workshopeille tulevat myyntiin.

Crown heirs

1. Anna Nevvonen
2. Mira Kananen
3. Emma Kallonen
4. Vertical Demonettes (Eeva Viiru, Emmi Holm, Pihla Parkkinen ja Tiina Hirvilammi)
5. Mari Koivisto
6. Anastasia Bozhko
7. Jenny Kotilainen
8. Piia Mellin
9. Milla-Maria Toljamo
10. Gokce Ertas Yorulmaz
11. Martha Schoppa
12. Saara Salonen & Elina Eteläpää

Sovereigns

1. Féline B (Susanna Santala)
2. Sara Siljander
3. Annu Korhonen
4. Nita Saarenpää
5. Paula Jääskeläinen
6. Maarit Kautto
7. Eija Knuuttila
8. Katja Mäkynen
9. Hulda Rankanen
10. Juulia Rantala
11. Pinja Juntunen
12. Saija da Silva Gonçalves
13. Annemari Kiviniemi

Tervetuloa lämpöisesti mukaan!

24.5.2019

Esport Bristol

Mikonkatu 8,

00100 Helsinki

Royals of Exotic on Rock the Pole tankotanssikoulun järjestämä exotic-tankotanssityylille vihkiytynyt matalan kynnyksen tankotanssikilpailu, jossa kisataan kahdessa eri sarjassa.

 

Kilpailijat voivat itse valita kumpaan sarjaan haluavat ilmoittautua, mutta mikäli kilpailija on tankotanssiohjaaja tai kisannut aiemmin exotic-kilpailuissa, tulee hänen valita korkeampi sarja. Kaikkien kilpailuun osallistuvien tulee olla täysi-ikäisiä!

Esitykset kuvataan järjestäjän toimesta ja tallenne omasta esityksestä lähetetään sähköisessä muodossa myös kilpailijoille. Kilpailuun voi osallistua yksin, parin kanssa tai suurempana ryhmänä. Jokainen kilpailija saa tuomaristolta lisäksi kirjallisen palautteen esiintymisestään. Kolme sarjassa parhaiten sijoittunutta kilpailijaa palkitaan.

KILPAILUSARJAT
 

Crown heirs

 

Crown heirs -sarjan osallistujilla ei välttämättä ole vielä esiintymis- tai kilpailukokemusta. Kilpailija on aloittelija korkojen kanssa, eikä esityksen tarvitse sisältää teknisesti haastavia tankotemppuja. Kilpailija valitsee itse minkä tyylisen esityksen haluaa luoda. Tervetuloa päästämään sisäinen kuninkaallinen esiin ja lavalle!

 

Sovereigns

 

Sovereigns -sarjassa kilpailevat kokeneemmat exotic-kuninkaalliset. Kilpailijalla on aiempaa kokemusta kisaamisesta tai esiintymisestä. Kilpailijoilta odotetaan haastavampaa exotic-tekniikkaa niin tangolla kuin lattiatyöskentelyssä. Tässä sarjassa tyyli on vapaa, kunhan lavalla nähdään vahvaa tulkintaa!

 

 

Mikäli olet epävarma kumpaan sarjaan osallistua, olethan yhteydessä järjestäjäosapuoleen sähköpostitse (kts. yhteystiedot alta).

ILMOITTAUTUMINEN & KILPAILUMAKSU

 

Jokaisen kilpailijan on ilmoittauduttava mukaan sekä maksettava 39 €:n kilpailijamaksu Rock the Polen nettisivujen Royals of Exotic -välilehdeltä myöhemmin löytyvän ohjeistuksen mukaisesti. Vasta kilpailumaksun suoritettua, kilpailija vahvistaa paikkansa mukana kilpailuissa. Mikäli esiintyy parina/ryhmässä, yksi ilmoittautuminen esitystä kohden riittää, mutta jokaisen kilpailijan tulee kuitenkin maksaa kilpailumaksu!

Molempiin sarjoihin otetaan mukaan 15 ensimmäistä ilmoittautujaa. Ilmoittautuminen molempiin sarjoihin alkaa 4.3.2019. Mikäli osallistuja sairastuu tai peruuttaa jostain muusta syystä saapumisensa, kilpailumaksua ei palauteta.

ALUSTAVA KILPAILUAIKATAULU


Huomioithan, että aikatauluihin saattaa tulla pieniä muutoksia, kun lopullinen kilpailijamäärä on tiedossa.

 

PERJANTAI 24.5.2019
 

19.00 Kenraaliharjoitukset

21.00 Kisojen avaus


21.10 - 22.00 Crown heirs

22.00 - 22.10 Väliaika

22.10 - 23.00 Sovereigns

23.15 Palkintojen jako

ARVIOINTI

 

Kilpailun arvostelussa kiinnitetään erityisesti huomiota exotic-tekniikkaan, tangolla tapahtuvien liikkeiden ja siirtymien puhtauteen, sulaviin ja viimeisteltyihin linjoihin sekä koreografian eheyteen. Persoonallinen tanssillinen itse-ilmaisu sekä mielikuvituksen käyttö musiikin valinnassa, esiintymisasussa ja maskeerauksessa huomioidaan arvostelussa. Lisäksi arvioinnissa kiinnitetään huomiota kilpailijan esiintymistaitoihin.

 

ESIINTYMISASU & KENGÄT

 

Esiintymisasu on vapaa ja esityksessä saa poistaa vaatteita, mutta alastomuus on kielletty. Intiimialueet tulee olla koko esityksen ajan peitettyinä. Sääntöjen noudattamatta jättäminen johtaa diskaukseen. Esiintymisasu täytyy valita niin, ettei se naarmuta tai muulla tavoin vahingoita tankoja tai esiintymislavaa. Jokaisella esiintyjällä tulee olla tankotanssiin soveltuvat kengät. Kenkien tulee olla tukevat ja pysyä jalassa koko esityksen ajan.

REKVISIITTA

 

Rekvisiitan käyttäminen on sallittua, kunhan se ei likaa tai muulla tavoin vahingoita lattiapintoja. Kaikki käytettävä rekvisiitta tulee ilmoittaa järjestäjäosapuolelle ilmoittautumisen yhteydessä.

 

GRIPPIAVUT

 

Grippiapuja saa käyttää, kunhan se irtoaa tangosta eikä värjää tankoa.

 

TANGOT JA LAVA

 

Kilpailuissa on käytössä on kaksi (2) kappaletta Fitpole-stageja. Stagen korkeus on 3,2 m ja paksuus 48 mm. Yleisöstä katsottuna spinnitanko on oikealla, staattinen vasemmalla puolella. Mikäli haluat esitykseesi molemmat tangot spinniksi/staattiseksi tai käytät vain yhtä tankoa, ilmoitathan tästä järjestäjätaholle sähköpostitse hyvissä ajoin.

 

Esiintymislavan koko on noin 3,3 x 14,5 metriä.

 

VASTUUVAPAUSLOMAKE & KUVAAMINEN

 

Jokainen kilpailija allekirjoittaa vastuuvapauslomakkeen. Lisäksi kaikkien osallistujien tulee allekirjoittaa lomake valokuvaamista ja videointia varten. Lomakkeet lähetetään kilpailijoille muun kilpailijainfon mukana sähköpostitse huhtikuussa 2019. Lomakkeet on tulostettava itse ja tuotava mukanaan allekirjoitettuina Royals of Exotic- tapahtumaan.

 

MUSIIKKI

 

Kilpailukappaleen maksimipituus on 4:30. Esityksillä ei ole minimipituutta.

Kaikkien kilpailukappaleiden tulee olla tekijäoikeussääntöjen mukaisia ja hyvälaatuiset mp3-raidat tulee ostaa sekä lähettää hyvissä ajoin järjestäjätaholle sähköisesti myöhemmän ohjeistuksen mukaisesti. Kappale saa sisältää lyriikoita ja sen täytyy olla miksattu valmiiksi oikean mittaiseksi.

BACKSTAGE JA KATSOMO

Kaikille kilpailijoille on varattu kisapaikalla yhteinen backstage, missä voi rauhassa valmistautua, laittautua sekä lämmitellä. Backstagella on järjestäjäosapuolen edustaja paikalla auttamassa, vastailemassa kysymyksiin ja huolehtimassa kilpailijoista koko illan.

Kisapaikalla on katsomo, joten kutsuthan kaikki ystävät ja muut läheiset paikalle kannustamaan. Liput yleisölle tulevat myyntiin huhtikuussa 2019. Tapahtumasta on julkaistu Facebook-event, jota saa jakaa vapaasti.

 

MUUTA HUOMIOITAVAA

Esiintyminen päihteiden vaikutuksen alaisena on ehdottomasti kielletty. Loukkaantuneena kilpaileminen on myös kielletty. Kilpailujen järjestäjät voivat evätä kilpailemisen tapahtumapäivänä, mikäli kilpailija vaikuttaa päihtyneeltä tai on loukannut itsensä. Kilpailumaksua ei palauteta takaisin.

 

TÄRKEÄT PÄIVÄMÄÄRÄT

  • 4.3.2019 Ilmoittautuminen Royals of Exotic -kilpailuihin alkaa

  • huhtikuu 2019 kilpailijainfo ja lomakkeet lähetetään sähköpostitse kilpailijoille*

  • huhtikuu 2019 liput yleisöön tulevat myyntiin*

  • 24.5.2019 Royals of Exotic -kilpailut

 

*päivämäärät tarkentuvat myöhemmin ja päivitetään myös tänne.

 

Olethan yhteydessä meihin kaikissa kilpailuihin liittyvissä asioissa matalalla kynnyksellä sähköpostitse: exoticpoleweekend@gmail.com

 

Tervetuloa mukaan kilpailemaan!

Rock the Pole, Helsinki

Kaisaniemenkatu  3 A 5

00100 Helsinki

Puhelin: 050 439 3151

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepoleinfo(a)gmail.com

Rock the Pole, Lahti

Aleksanterinkatu 3

15110 Lahti

Puhelin: 050 324 6659

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepolelahti(a)gmail.com

Rock the Pole, Tampere

Hatanpään valtatie 34 D

33100 Tampere

Puhelin: 050 382 2088

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepoletampere(a)gmail.com

Rock the Pole, Kouvola

Kotkankallionkatu 23

45120 Kouvola

Puhelin: 050 324 6659

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepolekouvola(a)gmail.com

© RTP Pole Dance Finland 2013