Helsingin Kurssit kevät 2020

Tankotanssin alkeet haltuun

Lyhyt alkeiskurssi (5krt)

Tervetuloa tutustumaan tankotanssiin viiden (5) kerran alkeiskurssille!

Tämä kurssi sopii hyvin sinulle, joka haluat varata itsellesi paikan tunnilta joka viikolle ainakin kuukauden ajaksi. Tunneilla on sama opettaja ja käydään järjestelmällisesti ja oppilaiden tasoon sopivasti alkeistason liikkeet läpi. Tämä kurssi on suunnattu etenkin ensikertalaisille tai muutaman kerran tangolla käyneille.

Mukaan tarvitset lyhyet sortsit, juomapullon sekä pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten. Olemme tunnilla avojaloin.

Mukaan tarvitset lyhyet sortsit, juomapullon sekä pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten. Olemme tunnilla avojaloin.

Kurssin hinta on 89 euroa.

HUOM! Kun varaat kurssin tammikuun 2020 aikana, saat sen tarjoushintaan 59 €

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse: 
rockthepoleinfo@gmail.com

 

Hinta: 89 €

Aika:

  • maanantaisin 20.1.-17.2.2020 klo 20:00-21:00

  • keskiviikkoisin 29.1.-26.2.2020 klo 17:00-18:00

  • sunnuntaisin 16.2.-15.3.2020 klo 10:30-11.30

  • maanantaisin 30.3.-27.4.2020 klo 20:00-21:00

  • keskiviikkoisin 8.4.-6.5.2020 klo 17:00-18:00

Lyhyt jatkokurssi (5krt)

Tämä kurssi sopii hyvin sinulle, joka haluat varata itsellesi paikan tunnilta joka viikolle ainakin kuukauden ajaksi ja vahvistaa aiemmin oppimaasi tutussa ja turvallisessa ilmapiirissä. Kurssi on suunnattu etenkin niille, jotka ovat jo käyneet lyhyen alkeiskurssin tai osallistuneet muutamille alkeistason irtotunneille. Jatkokurssilla jatkamme mm. invertin ja layoutin parissa opettelemalla myös niiden variaatioita sekä tutustumme uusiin liikkeisiin kuten esimerkiksi takanojaan ja spinnicomboihin.

Mukaan tarvitset lyhyet sortsit, juomapullon sekä pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten. Olemme tunnilla avojaloin.

Kurssin hinta on 89 euroa ja se on kestoltaan viisi (5) kertaa.

HUOM! Jos varaat kurssin tammikuun 2020 aikana, saat sen tarjoushintaan 59€

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse: rockthepoleinfo@gmail.com

Kurssin hinta: 89 €

Aika:

  • maanantaisin 24.2.-23.3.2020 klo 20:00-21:00

  • keskiviikkoisin 4.3.-1.4.2020 klo 17:00-18:00

  • sunnuntaisin 22.3.-26.4.2020 klo 10:30-11:30 (HUOM! ei tuntia 2. pääsiäispäivänä 12.4.)

  • maanantaisin 4.5.-1.5.2020 klo 20:00-21:00

  • keskivikkoisin 13.5.-10.6.2020 klo 17:00-18:00

Junnupole 12-15 vuotiaille nuorille (10krt)

Junnu Pole -kurssi sopii kaikille temppuilusta, pääalaspäin olemisesta ja kiipeilemisestä kiinnostuneille 12-15 vuotiaille nuorille. Kurssilla tutustutaan tankotanssiin lajina ja opetellaan erilaisia vauhdikkaita pyörähdyksiä, kiipeämisiä ja hurja määrä siistejä temppuja! Tanssitangon lisäksi tutuksi tulevat myös erilaiset akrobatialiikkeet lattialla yksin ja yhdessä muiden kurssilaisten kanssa.

 

Tankotanssi on hauska harrastus haastaen kehoa kokonaisvaltaisesti kehittäen harrastajan motorisia taitoja sekä kehonhallintaa. Tankotanssi tukee myös nuorten mahdollista muuta lajiharjoittelua monipuolisuudellaan. Junnu Pole -kurssi ei vaadi aiempaa laji- tai liikuntataustaa. Kurssilla saa uusia kavereita ja hauskanpito on muutenkin se juttu!

 

Kurssilla oppii varmasti paljon uutta, saa onnistumisen kokemuksia sekä pääsee ylittämään itsensä.

Mukaan tarvitsee lyhyet shortsit, juomapullon ja pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten. Tunneilla ollaan avojaloin.

Kurssin hinta on 135 euroa ja se on kestoltaan kymmenen (10) kertaa.

 

Sitovat ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostitse: rockthepoleinfo@gmail.com

 

Ohjaaja: Iina

Hinta: 135€

Aika: lauantaisin1.2.-4.4.2020 klo 12:15-13:15

Contortion -kurssit

Contortion 1

Tervetuloa mukaan Contortion 1 -kurssille!

 

Contortion tarkoittaa voimakkaita taivutuksia erityisesti selälle, olkapäille ja jaloille. Rock the Polen Contortion 1-kurssilla keskitymme erityisesti tehokkaisiin selkää venyttäviin liikkeisiin. Apuvälineinä kurssilla voidaan käyttää mm. isoja jumppapalloja, jooga-blokkeja tai vastuskuminauhoja. Kurssilla harjoitellaan lisäksi akrobaattisia liikkeitä kuten rintaseisonnan alkeita, ristivaakaa sekä siltoja.

 

Contortioniin ovat tervetulleita kaiken tasoiset venyttelijät ja kurssin opettaja Camilla osaakin varmasti antaa jokaiselle oikean tasoisia harjoitteita. Mukaan kannattaa ottaa pitkät housut sekä pitkähihainen pusero. Kurssi toimii johdatteluna notkeusharjoitteluun ja sieltä saa hyvät eväät omatoimiseen tavoitteelliseen venyttelyyn.

 

Camillan lajitausta on rytmisessä voimistelussa, jota hän on harrastanut lapsesta asti. Camilla tuleekin soveltamaan kurssilla paljon osaamistaan voimistelupuolelta. Contortion sopii erinomaiseksi oheisharjoitteluksi jokaiselle tavoitteellisesti treenaavalle tankotanssijalle tai muuten vain notkeusvenyttelystä kiinnostuneille.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse: rockthepoleinfo@gmail.com

Ohjaaja: Camilla

Hinta: 55 €

Aika:  keskiviikkoisin 12.2. - 26.2.2020 klo 19.45-21.00

Muut Kurssit

Chair Dance Temptation viikonloppukurssi

Chair Dance Temptation -viikonloppukurssilla 22.-23.2.2020 valmistellaan tuolin kanssa pehmeä sensuelli koreografia musiikkiin. Kurssikoreografian kappale on Disappear by Silk Cinema.

 

Aiempaa kokemusta tuolista tanssipartnerina et tarvitse ja kurssi soveltuukin loistavasti kaiken tasoisille tanssijoille tankotaustasta riippumatta.

 

Mukaan kurssille kannattaa ottaa pitkät housut/säärystimet tai polvisuojat.


Kurssin kesto on kaksi (2) kertaa.

 

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse: rockthepoleinfo@gmail.com

 

Ohjaaja: Jenny

Hinta: 39 €

Aika: viikonloppuna 22.-23.2.2020 klo 10:30-12:00

TWERK -kurssi (10 krt)

Afrikan heimotansseista kotoisin olevassa rohkeassa tanssissa liikekieli keskittyy pääasiassa lantion erilaisiin aksentteihin, sekä pakaroitten sheikkaukseen. Kurssilla harjoitellaan intensiivisesti twerkkaukseen tarvittavaa tekniikkaa, sekä rakennetaan kurssin edetessä koreografiota, joissa pääset hyödyntämään opittuja liikkeitä musiikin tahtiin. Twerkissä tehdään liikkeitä lattiatasossa, joten pehmeät polvisuojat kuuluvat twerkkaajan vakiovarusteisiin. Näiden lisäksi tarvitset sisäliikuntaan soveltuvat kengät ja rohkeutta heittäytyä. Tunnin opettaja Janina tunnetaan energisyydestään ja siitä että treeneistä ei puutu hauskanpitoa.

Kurssi soveltuu vasta-alkajille sekä jo jonkin verran twerkanneille. Lämpöisesti tervetuloa mukaan!

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostiosoitteeseen: rockthepoleinfo@gmail.com

 

Ohjaaja: Janina

Hinta: 149 €

Aika: sunnuntaisin 16.2.-26.4.2020 klo 14:15-15:15 (HUOM! ei 1.3.)

Susannan Ayesha-koulu (3 krt)

Haaveena ayesha? Tää on sit sulle!

Tämä kurssi on sinulle, joka haluat keskittyä käsien varassa tehtävän ayesha-liikkeen opetteluun ja oikeiden liikeratojen vahvistamiseen. Ayeshaa ei siis tarvitse kurssille ilmoittautuessa hallita.

Kolmen kerran kurssilla harjoittelemme erilaisia progressioita ayeshaan sekä sen variaatioita. Kurssi soveltuu myös ayeshan jo hallitseville ja tässä tapauksessa pääset harjoittelemaan jatkotason liikkeitä, kuten iron-X:ää. Jokaisella tunnilla teemme tehokkaan valmistavan alkulämmittelyn ja sen voima-osioissa saat hyviä vinkkejä omatoimiseen harjoitteluun kotiin sekä vapareille.

Kerrothan kurssille ilmoittautumisen yhteydessä lyhyesti missä vaiheessa ayesha-harjoittelusi on tällä hetkellä. Kurssin ohjaaja Susanna pyrkii antamaan jokaiselle osallistujalle mahdollisimman paljon henkilökohtaista ohjausta ja tämä helpottaa tuntisuunnittelua. Kursille osallistujien edellytetään hallitsevan perhonen -niminen liike molemmilta puolin.

Kurssin ohjaaja Susannan vahvuuksia ja rakkauden kohteita tangolla ovat nimen omaan erilaiset voimaliikkeet ja äärimmäistä kehonhallintaa vaativat trickit sekä sarjat. Susanna soveltaa kurssilla paljon muilta alan osaajilta oppimaansa tietoa, omassa lajiharjoittelussa hyväksi havaitsemia harjoitteita sekä YouTuben -maailmasta löydettyjä hyviä ideoita ja uusia tapoja tehdä asioita. Kurssin harjoittelu on turvallista ja etenee osallistujien ehdoilla. Tarjolla on hauskaa tekemistä hyvällä porukalla, uusia oivalluksia ja spottausta!

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse:
rockthepoleinfo@gmail.com

 

Ohjaaja: Susanna

Hinta: 55 €

Aika: tiistaisin 3.3.-17.3.2020 klo 17:00-18:15

Rock the exotic -kurssit

Rock the Exotic: Thy Beauty (viikonloppukurssi)

Thy Beauty -viikonloppukurssilla tutustutaan pehmeään exotic -tankotanssityyliin ja aloitetaan jännittävä matka etsien omaa kaunista liikekieltä. Viikonlopun kurssilla opetellaan uusi helppo sekä lempeä koreografia ja heittäydytään kaikkien aistien vietäväksi vapauttaen niiden aikaan samat tuntemukset virtaavaan liikkeeseen. Kurssilla tavoitellaan itsevarmaa tanssijan ryhtiä ja nautitaan oman kehon tuottamasta estetiikasta yhdessä muun ryhmän kanssa. Thy Beauty -kurssi sopii sinulle, joka tanssit ensimmäisiä kertoja korkojesi kanssa tai haluat oppia uuden upean koreografian.

 

Kevään 2020 kurssikoreografia tanssitaan hitaaseen versioon Rude Boy -kappaleeseen, jota voit tunnelmoida etukäteen.

 

Mukaan tarvitset omat exotic:iin soveltuvat korot (jos olet epävarma soveltuvuudesta, olethan yhteydessä Rock the Polen avuliaaseen henkilökuntaan. Rock the Pole vuokraa myös Pleasereita!), pitkät sukat/säärystimet suojaamaan polvia tai polvisuojat sekä lyhyet shortsit. Kurssille on mahdollista osallistua myös ilman korkoja, mutta siinä tapauksessa tarvitset mukaasi sukat. Thy Beauty kurssi soveltuu kaiken tasoisille tanssijoille, mutta ennen kurssin alkamista on suositeltavaa osallistua Rock the Exotic starttiin ja tutustua alkeistason pyörähdyksiin muilla tekniikkatunneilla.

Kurssin ohjaaja: Jenny​

Hinta: 39 €​

Aika: viikonloppu 28.3.-29.3.2020 klo 10:30-12:00

Rock the Exotic: Try on the Crown showkurssi

Haluatko sädehtiä lavalla yhdessä korkojesi kanssa? Onko esiintyminen kenties salainen päiväunesi? Tällä ihanalla kurssilla yhdisteään ensimmäistä kertaa korot, tankotanssi sekä tuoli!

 

Try on the crown- kurssi on suunniteltu esiintymisestä kiinnostuneille tankotanssijoille, jotka ovat valmiita kehittämään taitojaan yhdessä ryhmänsä kanssa. Mukaan valituilta edellytetään lisäksi valmiutta harjoitella tunneilla opittuja asioita itsenäisesti, sillä oppilaille jaetaan vapaa-ajalla tehtäviä harjoituksia kehittymisen tueksi. Ohjattujen harjoitusten lisäksi ryhmälle järjestetään ohjaaja-vetoisia koreografian läpimenoharjoituksia, joidenka tarkemmat aikataulut sovitaan ryhmän sisällä.

 

Try on the crown -kurssilla harjoitellaan pehmeä viettelevä koreografia, joka rohkaisee osallistujia luovuuteen ja oman uniikin exotic-tyylin löytämiseen. Kurssikoreografian kappaleena toimii Stars come to an end by Gemini Rising. Kurssi huipentuu ryhmän omaan shownumeroon, joka esitetään Rock the Polen järjestämissä Royals of Exotic -tankotanssikilpailuissa toisena avausnumerona 22.5.2020 Helsingissä. Kurssilla on rajoitetusti paikkoja, jotta jokaiselle osallistujalle voidaan tarjota myös runsaasti henkilökohtaista ohjausta. Kurssi sopii kaikille esiintymisestä kiinnostuneille exotic- kuninkaallisille.

 

Lisäksi ryhmän kanssa sovitaan 1-2 läpimenoharjoitusta tarpeen mukaan, jossa on paikalla ohjaaja.

 

Kurssihintaan sisältyy koko kurssin ajan aina esiintymispäivään (22.5.2020) asti ilmaiset vaparit Rock the Polella.

 

Hae mukaan ryhmään sähköpostitse rockthepoletampere@gmail.com otsikoiden viestisi ”EXOTIC SHOWKURSSI”. Esittele itsesi vapaasti ja kirjoita lyhyt kuvaus tanssitaustastasi. Osallistuminen muille Rock the Exotic-kursseille/workshopeille/viikkotunneille katsotaan eduksi. Edellytämme kurssille osallistuvien hankkivan exotic-harjoittelulle soveltuvat korkokengät sekä polvisuojat.

Kurssin ohjaaja: Jenny @tivunsa

Hinta: 169 €​

Aika: keskiviikkoisin 1.4.- 6.5.2020 klo 19:45-21:00

Esiintyminen: 22.5.2020 Helsingissä (aikataulu tarkentuu myöhemmin)

Hakemukset ja tiedustelut sähköpostitse: rockthepoleinfo@gmail.com

Rock the Pole Kluuvi (Helsinki)

Kaisaniemenkatu  3 A 5

00100 Helsinki

Puhelin: 050 439 3151

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepoleinfo(a)gmail.com

Rock the Pole, Lahti

Aleksanterinkatu 3

15110 Lahti

Puhelin: 050 324 6659

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepolelahti(a)gmail.com

Rock the Pole, Tampere

Hatanpään valtatie 34 D

33100 Tampere

Puhelin: 050 382 2088

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepoletampere(a)gmail.com

Aerial Home Haven (Helsinki)

 

Hermannin rantatie 2 B, 2. krs. 00580 Helsinki

 

Puhelin: 050 439 3151

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepoleinfo(a)gmail.com

Rock the Pole, Kouvola

Kotkankallionkatu 23

45120 Kouvola

Puhelin: 050 518 7876

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepolekouvola(a)gmail.com

© RTP Pole Dance Finland 2013