EXOTIC POLE WEEKENDIN OHJELMA 31.7-2.8.2020 

Tervetuloa mukaan Exotic Pole Weekendiin, jonka Rock the Pole tankotanssikoulu järjestää jo kolmannen kerran. Haastellisesta keväästä huolimatta haluamme järjestää suositun tapahtumaviikonloppumme ja olemmekin kasvattaneet EPW:tä entisestään.

Tarjoamme viikonlopun aikana kahdeksan erilaista workshopia Rock the Pole Kluuvin toimipisteellä. Tänä vuonna workshop -kattauksessa ei nähdä kansainvälistä twistiä, mutta pistämme toki parastamme kotimaisten tähtiohjaajien voimin! Uutuutena tarjoamme kaksi erilaista workshopia, joissa tuoli pääsee tanssipartneriksi!

Lisäksi järjestämme tapahtuman yhteydessä Royals of Exotic -tankotanssikilpailut, joka on nimenomaan eksoottiselle tankotanssityylille vihkiytynyt kilpailu. Tänä vuonna Royals of Exoticissa kilpaillaan kolmessa eri sarjassa ja mukaan ilmoittautuneita kilpailijoita on yhteensä 40! Kilpailut järjestetään idyllisellä Kulttuuritehdas Korjaamolla, Helsingin Töölössä. Lippuja kisayleisöön voi ostaa Rock the Polen verkkokaupasta.

Lauantaina 1.8.2020 on myös mahdollista ilmoittautua mukaan kuvauksiin ja tämä onkin loistava tilaisuus ikuistaa illan esiintymislook tai heittäytyä muuten vain kameran eteen kuvattavaksi yksin tai yhdessä. Ammattitaitoiset kuvausavustajamme auttavat kuvattavia tuttuun tapaan ikuistamaan ojennetut nilkat ja antavat hyviä vinkkejä. Tarkempi ohjeistus ja kuvausajat tulevat varattaviin kesäkuun viimeisellä viikolla.

Alta voit tutustua Exotic Pole Weekendin workshop -tarjontaamme. Huomioimme jokaisella workshopilla turvallisuuden ja huomioimme tämän myös osallistujien lukumäärässä.

Workshopeille voit ilmoittautua mukaan sähköpostitse: exoticpoleweekend@gmail.com

Ilmoitathan selkeästi mille kaikille workshopeille haluat ilmoittautua mukaan sekä tietosi laskutusta varten (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite) Paluuviestinä lähetämme workshopeista sinulle laskun ja varausvahvistuksen.

Exotic Pole Weekendin Ohjelma

perjantai 31.7.2020

  • 16:30-17:45 Jenni Pystynen: Simple Start

  • 18:00-19:30 Jenny Kuusemaa & Elina Eteläpää: Exotic Chair Double Choreo

lauantai 1.8.2020

  • 11:00-15:00 Photo shoot @ Rock the Pole Kluuvi

  • 12:00-13:30 Janina Sivonen-Kokko: SENSUAL TWERK

  • 13:45-15:15 Amica Dristig: Lattiakoreo

  • 17:00-00:00 Royals of Exotic @ Kulttuuritehdas Korjaamo

--> 17:00 ovet auki
--> 18:00 SHOWTIME

sunnuntai 2.8.2020

  • 10:30-12:00 Elina Eteläpää & Saara Salonen: Exotic Doubles

  • 12:15-13:30 Pauliina Mäenpää: Enchanting Shapes

  • 13:45-15:15 Pauliina Mäenpää: Mesmeric Motion

  • 15:30-17:00 Camilla: Sexy Flexy Doubles

WORKSHOPIEN TARKEMMAT KUVAUKSET & HINNAT

Perjantai 31.7.2020

16:30-17:45 Jenni Pystynen: Simple Start

Simple start -workshopilla aloitetaan jännittävä matka tutustuen pehmeään exotic -tankotanssityyliin. Tämä voi olla ensikosketuksesi exotic-korkokenkätekniikkaan sekä tankotanssityyliin. Workshopilla harjoitellaan perustekniikkaa kenkien kanssa; mm. liikkumista ja peruspyörähdyksiä. Lisäksi opit lyhyen koreografian ja pääset heittäytymään kaikkien aistien vietäväksi vapauttaen niiden aikaan samat tuntemukset virtaavaan liikkeeseen! Simple start- workshopilla nautitaan oman kehon tuottamasta estetiikasta yhdessä muiden osallistujien kanssa.


Mukaan tarvitset omat exoticiin soveltuvat korot, pitkät sukat/säärystimet suojaamaan polvia tai polvisuojat sekä lyhyet shortsit. Workshopille on mahdollista osallistua myös ilman korkoja, mutta siinä tapauksessa tarvitset mukaasi sukat. Rock the Pole vuokraa myös pleasereita, mutta tästä kannattaa mainita ilmoittautumisen yhteydessä.

hinta: 25€

18:00-19:30 Jenny Kuusemaa & Elina Eteläpää: Exotic Chair Double Choreo

Exotic Chair Double Choreo -worshopilla pääset yhdistämään naisellisen ja pehmeän exotic-tanssin tuoliin. Ja mikäs sen hauskempaa kuin tanssia yhdessä parin kanssa! Parin kanssa käytetään yhteistä tuolia. Worksopilla on luvassa muutamia helppoja temppuja sekä tanssia lattialla ja tuolilla niin yksin, kuin parin kanssa. Kurssilla tanssimme Lana del Reyn Born to Die biisin tahdissa. Kurssin ohjaavat Rock the Polen Elina ja Jenny. Tunnille tarvitset mukaan pleaserit tai muut korot, polvisuojat sekä pikkupyyhkeen tuolin desinfiointia varten. Suosittelemme workshoppiin treenivaatteita, jotka eivät ole liian liukkaita.


Koronatilanteesta johtuen suosittelemme tunnille osallistumista oman ystävän kanssa. Voit tulla myös yksin, jolloin löydät tunnilta itsellesi parin. Pysymme saman parin kanssa koko workshopin ajan, joten kontaktien määrät ovat vähäiset. Voit halutessasi pukea tunnille kasvosuojan.

hinta: 25€/osallistuja

Lauantai 1.8.2020

11:00-15:00 Photo shoot @ Rock the Pole Kluuvi

12:00-13:30 Janina Sivonen-Kokko: SENSUAL TWERK

Tervetuloa twerkkaamaan! Tunnin alussa harjoitellaan muutamia twerkin perustekniikoita, joita pääset hyödyntämään workshopin aikana tehtävässä koreografiassa. Tyyliltään sensual twerk on rauhallista, naisellista ja liikkeissä keskitytään pehmeyteen. Tunti tanssitaan sukkasiltaan, mutta tarvitset mukaan myös pehmeät polvisuojat. Workshop soveltuu vasta-alkajille sekä jo jonkin verran twerkanneille. Workshopin opettaja Janina tunnetaan energisyydestään ja siitä että treeneistä ei puutu hauskanpitoa.

hinta: 35€

13:45-15:15 Amica Dristig: Lattiakoreo (ilman tankoa)

Lattiakoreo -workshopilla rakennetaan nimensä mukaisesti upea koreografia lattiatasossa. Workshopissa ei käytetä ollenkaan tankotanssitankoja! Koreografia tehdään kappaleeseen Mind and body – Ayelle ja osallistujia suositellaan tutustumaan biisiin etukäteen. Sensuellilla lattiakoreolla on tarkoitus tuoda esille kehon kauniita linjoja ja muotoja. Workshop sopii sekä aloittelijoille sekä edistyneemmille tanssijoille, sillä akrobaattisille liikkeille löytyy aina kaksi erilaista variaatiota. Voit osallistua tunnille sukkasilla tai korkojen kannsa. Polvisuojat ovat tarpeelliset ja yläselän peittävä vaatetus kannattaa ottaa mukaan.

hinta: 35€

Sunnuntai 2.8.2020

10:30-12:00 Elina Eteläpää & Saara Salonen: Exotic Doubles

Tervetuloa tanssimaan Exotic-tyyliin yhdessä parin kanssa! Workshopilla harjoitellaan pari simppeliä ja tyylikästä paritemppua, sekä toteutetaan sensuelli koreografia yhteisellä tangolla. Otathan mukaan pyyhkeen tangon putsaamista varten sekä polvisuojat tai esimerkiksi polvet peittävät säärystimet. Tunnille voi osallistua kengillä tai ilman. Osallistuminen ensisijaisesti oman parin kanssa, jotta kontaktit pysyisivät mahdollisimman vähäisinä.


Workshopin ohjaajat Saara ja Elina tutustuivat toisiinsa Rock the Polen showryhmän kautta ja ovat sen jälkeen jatkaneet treenaamista yhdessä sekä kisanneet exoticissa parina.

hinta: 25€/osallistuja

12:15-13:30 Pauliina Mäenpää: Enchanting Shapes (exoticin keskitaso, tekniikkatunti)

Enchanting Shapes -workshopilla pääset oppimaan Pauliinan lempiliikkeitä ja lyhyitä liikeyhdistelmiä sekä tangolla että lattialla. Tunnilla keskitytään kauniisiin linjoihin ja liikkeen jatkuvuuteen sekä opetellaan näyttäviä exotic-henkisiä liikkeitä, joiden avulla voit tuoda upeita elementtejä omaan tanssimiseesi. Enchanting Shapes soveltuu korkokengillä jo jonkin verran tanssineille ja heille, jotka osaavat invertin, jamillan ja skorpionin. Mukaan tunnille tarvitset shortsit, polvisuojat ja korkokengät.

Pauline Annmarie (instagram: @paulineannmarie) Pauliina on pehmeän ja sulavan liikekielen hallitseva exotic-tyylille omistautunut tankotanssija ja tankotanssin ohjaaja. Hän rakastaa naisellisen kauniita liikkeitä sekä lattialiikkeiden yhdistämistä tankotekniikkaan. Pauliinan esikuvia ovat mm. Daria Che, Eva Bembo ja Alyona Amber. Pauliina pyrkiikin ahkerasti hankkimaan lisäosaamista kouluttamalla itseään eksoottisen tankotanssin huippuosaajien workshopeilla. Ohjaajana Pauliina on erittäin kannustava ja parasta hänen mielestään onkin nähdä onnistumisen ilo oppilaiden kasvoilla.

hinta: 35€

13:45-15:15 Pauliina Mäenpää: Mesmeric Motion (exotic koreografinen tunti)

Mesmeric Motion -workshopilla syvennytään entistä enemmän sulavaan ja jatkuvaan liikehdintään sekä laajennetaan exotic flow -tyylille ominaista liikepankkia. Tässä keskitason koreografiassa pääpaino on liikkeen katkeamattomuudessa, jonka saavuttamiseen käytetään apuna koko vartaloa. Mukaan tunnille tarvitset polvisuojat ja korkokengät.

Pauline Annmarie (instagram: @paulineannmarie) Pauliina on pehmeän ja sulavan liikekielen hallitseva exotic-tyylille omistautunut tankotanssija ja tankotanssin ohjaaja. Hän rakastaa naisellisen kauniita liikkeitä sekä lattialiikkeiden yhdistämistä tankotekniikkaan. Pauliinan esikuvia ovat mm. Daria Che, Eva Bembo ja Alyona Amber. Pauliina pyrkiikin ahkerasti hankkimaan lisäosaamista kouluttamalla itseään eksoottisen tankotanssin huippuosaajien workshopeilla. Ohjaajana Pauliina on erittäin kannustava ja parasta hänen mielestään onkin nähdä onnistumisen ilo oppilaiden kasvoilla.

hinta: 35€

15:30-17:00 Camilla Rantanen: Sexy Flexy Doubles

Sexy Flexy Doubles palaa jälleen uusin tempuin! Tule löytämään elastisuutta liikekieleesi! Toivotko floorworkiisi sulavuutta? Unelmoitko antoisimmista jalkojen avauksista? Haluatko taivuttaa selkääsi uusiin ulottuvuuksiin? Tervetuloa venyttelemään! Tunti alkaa contortion-harjoittelulla, jossa hyödynnetään paria avustetuissa venytyksissä. Tunnin loppupuolella päästään kokeilemaan muutamia pariakrobatialiikkeitä seksikkäällä twistillä! Tule yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Myös aiemmin workshopiin osallistuneille löytyy liikkeitä kokeiltavaksi. Mukaan tarvitset lämmintä vaatetta ja juomapullon.

hinta: 35€

#exoticpoleweekend #royalsofexotic #rockthepolefinland

Rock the Pole Kluuvi (Helsinki)

Kaisaniemenkatu  3 A 5

00100 Helsinki

Puhelin: 050 439 3151

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepoleinfo(a)gmail.com

Rock the Pole, Lahti

Vesijärvenkatu 27,

15140 Lahti

(käyntiosoite Sammonkatu 6)

Puhelin: 050 324 6659

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepolelahti(a)gmail.com

Rock the Pole, Tampere

Hatanpään valtatie 34 D

33100 Tampere

Puhelin: 050 382 2088

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepoletampere(a)gmail.com

Aerial Home Haven (Helsinki)

 

Hermannin rantatie 2 B, 2. krs. 00580 Helsinki

 

Puhelin: 050 439 3151

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepoleinfo(a)gmail.com

Rock the Pole, Kouvola

Kotkankallionkatu 23

45120 Kouvola

Puhelin: 050 518 7876

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepolekouvola(a)gmail.com

© RTP Pole Dance Finland 2013