Exotic Pole Weekend

Tämä upea viikonloppu on rakennettu rakkaudella tankotanssia, korkokenkiä, exotic pole-kulttuuria sekä glamouria kohtaan. Halusimme järjestää ennen kaikkea tapahtuman, jossa on mahdollista päästä tutustumaan eksoottiseen tankotanssityyliin ja käsitellä omaa seksuaalisuuttaan tanssin keinoin. 

Tarjoamme viikonlopun aikana useita erilaisia workshoppeja, jotka ovat tarkoin suunniteltu. Jokainen niistä tarjoaa osallistujilleen mahdollisuuden heittäytyä, nauttia omasta kehostaan ja exoticin visuaalisuudesta sekä kauniin liikekielen aikaan saamasta tunteesta. Kaikki workshopit järjestetään Rock the Pole Helsingin toimipisteellä Helsingin keskustassa.

Järjestämme viikonlopun aikana myös Exotic Photobooth -kuvaukset. Lisäksi myynnissä on koko viikonlopun mm. Pleaser-korkokenkiä sekä polvisuojia niistä kiinnostuneille. Ovet ovat avoimet ja paikalle on tervetullut jokainen.Viikonlopun yksi kohokohdista on varmasti lauantain (26.5) SHOW DIVINE Ravintola Kaisaniemessä lähellä Helsingin Rautatieasemaa. Tarjolla on monella tapaa rohkeita, rajoja rikkovia sekä myös perinteisiä tankotanssiesityksiä koroilla sekä ilman. Show:sta vastaavat Rock the Polen oppilaat, opettajat sekä esiintyvä showryhmä. Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan näistä upeista esityksistä! Sisäänpääsy on ilmainen. 

Aikataulut

PERJANTAI 25.5.2018
 

Klo 16.15 - 17.45 Olga Spezia: Russian Exotic Flow

(all levels) 

Exotic choreography with sexy, fluid transitions and floorwork, and all the techniques how to make your routine look elegant and flowy. Knee pads and high heels required.

Duration: 1 h 30 min

Price: 60 €

Klo 18.00 - 19.30 Olga Spezia : Russian Exotic Flow
(all levels) 
Exotic choreography with sexy, fluid transitions and floorwork, and all the techniques how to make your routine look elegant and flowy. Knee pads and high heels required.
Duration: 1 h 30 min
Price: 60 €

 

Klo 19.45 - 21.15 Olga Spezia: Strip Plastique (floor dance, all levels)
You will learn how to move like a liquid silk! Strip Plastique is a very sensual and flowy floorwork choreography. Sexuality, plasticity and softness of moves are the essentials of Strip Plastique style. Knee pads and high heels required.
Duration: 1 h 30 min
Price: 60 €

LAUANTAI 26.5.2018

Klo 9.30 - 11.00 Janica Emilia: Simple Beauty (exotic level aloittelijat)

Tässä workshopissa tutustutaan exotic tankotanssin saloihin ja elementteihin, joilla liikkeistä saadaan kauniita ja näyttäviä. Janica aloittaa workshopin keskittymällä perusliikkeisiin, jossa painoitetaan kauniita linjoja, ojennettuja nilkkoja, exotic tyylisiä siirtymiä ja oikeanlaista tekniikkaa korkokengillä. Workshop etenee kauniin koreografian oppimiseen.

Kesto: 90 min

Hinta: 35 €

Klo 11.00 - 12.30 Janica Emilia: Simple Beauty (exotic level aloittelijat)
Tässä workshopissa tutustutaan exotic tankotanssin saloihin ja elementteihin, joilla liikkeistä saadaan kauniita ja näyttäviä. Janica aloittaa workshopin keskittymällä perusliikkeisiin, jossa painoitetaan kauniita linjoja, ojennettuja nilkkoja, exotic tyylisiä siirtymiä ja oikeanlaista tekniikkaa korkokengillä. Workshop etenee kauniin koreografian oppimiseen.
Kesto: 90 min
Hinta: 35 €

Klo 10.00 - 13.30
Exotic Photobooth
Tervetuloa kuvauttamaan itsesi tangolla tai ilman. Kuvattavaksi voi ilmoittautua yksin tai yhdessä. Rock the Pole järjestää kuvauksiin lainattavia asusteita ja korkokenkiä exotic-henkeen, mutta paikalle saa ilmestyä myös itse stailattuna! Jokaiselle ilmoittautuneelle on varattu n. 15 minuuttia kuvausaikaa ja saat muistoksi sähköpostiisi kaksi (2) ammattilasen käsittelemää valokuvaa. Kuvauksissa on avustamassa sinua myös koulumme henkilökuntaa, jotka osaavat ohjata sinua suullisesti kohti täydellisiä linjoja ja nilkkoja!

Sitovat ilmoittautumiset ennakkoon sähköpostitse: rockthepoleinfo@gmail.com
Kerro viestissäsi toiveajankohtasi kuvaukseen (klo10.00-13.30 väliltä) sekä yhteystietosi.
Hinta: 15 €

Klo 15.30
Show Divine @ Ravintola Kaisaniemi 
Osoite: Kaisaniementie 6, 00100 Helsinki 
SHOWTIME: klo 15.30 (Ovet auki klo 14.30)
ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY!

Klo 20.00 alkaen
Exotic Afterpartyt @ Rock the Pole Helsinki
Tiedossa tankoilua, yhdessäoloa, hengailua sekä yllätysohjelmaa!

 

 

SUNNUNTAI 27.5.2018

Klo 11.00 - 12.30 Emmi Heimola:
Exotic Twerk K-18 (avoin taso)
Meow! Suosittu Twerk & Floorwork workshop on täällä! Twerkkausta yhdistettynä lattialla tehtäviin pehmeisiin liikkeisiin. Workshopilla pääset heittäytymään seksikkään koreografian vietäväksi ja käytämme apuna myös tankotanssitankoja. Tunnin taso on avoin, eli tervetuloa myös ensikertalaiset! Workshop koostuu alkulämmittelystä, tekniikkaosuudesta sekä koreografiasta. Ota mukaan polvisuojat ja halutessasi tanssikorkkarit.
Kesto: 90 min
Hinta: 25 €

Klo13.00 - 14.30 Janica Emilia:
Sensual With Elegance (exotic level keskitaso)
Jos olet jo tutustunut Janican opetukseen tai sinulla on aikaisempaa kokemusta exotic tankotanssista, tämä workshop on sinulle. Tässä workshopissa opit sensuellin ja sulavan naisellisen koreografian, joka koostuu pyörähdyksistä sekä floorworkista. Opi Janican lempityylinen koreografia -sensual with elegance.
Kesto: 90 min
Hinta: 35 €


Klo 14.45 - 16.15 Camilla Rantanen: Sexy Flexy Doubles (avoin taso)
Tule löytämään elastisuutta liikekieleesi! Toivotko floorworkiisi sulavuutta? Unelmoitko antoisimmista jalkojen avauksista? Haluatko taivuttaa selkääsi antaumuksella? Onko ”smooth” sana jonka tahdot kuvaavan liikettäsi? Tervetuloa venyttelemään!
Tunti alkaa contortion-harjoittelulla, jossa hyödynnetään paria avustetuissa venytyksissä. Tunnin loppupuolella päästään kokeilemaan muutamia pariakrobatialiikkeitä seksikkäällä twistillä. Tule yksin tai yhdessä kaverin kanssa!
Kesto: 90 min
Hinta: 20 €

ILMOITTAUTUMISOHJEET

Workshopit ovat avoimia kaikille (poislukien K-18 EXOTIC TWERK). Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen:
rockthepoleinfo@gmail.com 

Paluuviestinä saat varausvahvistuksen osallistumisestasi, sekä vielä kirjalliset ohjeet miten saapua paikalle ja mitä kannattaa ottaa mukaan. Kaikki kysymykset voi myös osoittaa samaan sähköpostiosoitteeseen.
Workshopit maksetaan aina ennen niiden alkamista tanssistudiollamme. Meillä käyvät maksuvälineinä kaikki yleisimmät maksutavat. Osallistumisen voi peruuttaa voimassa olevalla lääkärin/sairaanhoitajan/terveydenhoitajan kirjoittamalla todistuksella.

Kaikki workshopit järjestetään Rock the Pole Helsingin toimitilassa osoitteessa Kaisaniemenkatu 3 A 5. Sisään pääsee Kaisaniemenkadun puolelta 3A-rapun Rock the Pole-summeria painamalla. Hissillä kolmanteen, portaita toiseen kerrokseen.

Tapahtumaamme ovat tervetulleita osallistujat ympäri maata! Koulullamme on mahdollisuus tarjota ilmainen koulumajoitus. Mukaan tarvitset oman makuupussin.


Lisäksi Rock the Pole on tehnyt hotellivarauksia yhden- ja kahden hengen hotellihuoneista Helsingin keskutan alueelle alk. 125 €/yö.

Majoituksesta lisätiedustelut sähköpostitse:
rockthepoleinfo@gmail.com​

Toivotamme teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi tapahtumaamme!

Rock the Pole, Helsinki

Kaisaniemenkatu  3 A 5

00100 Helsinki

Puhelin: 050 439 3151

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepoleinfo(a)gmail.com

Rock the Pole, Lahti

Aleksanterinkatu 3

15110 Lahti

Puhelin: 050 324 6659

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepolelahti(a)gmail.com

Rock the Pole, Tampere

Hatanpään valtatie 34 D

33100 Tampere

Puhelin: 050 382 2088

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepoletampere(a)gmail.com

Rock the Pole, Kouvola

Kotkankallionkatu 23

45120 Kouvola

Puhelin: 050 518 7876

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepolekouvola(a)gmail.com

© RTP Pole Dance Finland 2013