Aerial Home Havenin Kurssit Syksy 2020

Tankotanssin alkeet haltuun

Tankotanssin alkeiskurssit

Tervetuloa tutustumaan tankotanssiin viiden (5) kerran alkeiskurssille Suomen ensimmäiseen tankotanssikouluun!

Tämä kurssi sopii hyvin sinulle, joka haluat varata itsellesi paikan tunnilta joka viikolle ainakin kuukauden ajaksi. Tunneilla on sama opettaja ja käydään järjestelmällisesti ja oppilaiden tasoon sopivasti alkeistason liikkeet läpi. Tämä kurssi on suunnattu etenkin ensikertalaisille tai muutaman kerran tangolla käyneille.

Jokaisen alkeiskurssin jälkeen alkaa samalla kurssi paikalla viiden kerran tankotanssin jatkokurssi. Mikäli varaat samaan aikaan paikan tankotanssin alkeis- ja jatkokurssille, saat molemmat yhteishintaan 145€ (norm 158€).

Mukaan tarvitset lyhyet sortsit, juomapullon sekä pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten. Olemme tunnilla avojaloin.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse: rockthepoleinfo@gmail.com

Hinta: 89 €

Aika:

  • maanantaisin 31.8.-28.9.2020 klo 17:15-18:15

  • maanantaisin 9.11.-7.12.2020 klo 17:15-18:15


Voit tutustua meihin myös Facebookissa Aerial Home Haven sekä Instagramissa @aerialhomehaven

Tervetuloa aloittamaan uusi harrastus Rock the Polelle!

Aerial Contortion (5 krt)

Contortion (notkeusakrobatia) on perinteikäs sirkuslaji, jossa esiintyjä taivuttaa kehoaan äärimmäistä notkeutta vaativiin asentoihin. Lajiin kuuluvat liikkeet voidaan jakaa frontbendeihin, dislokaatioihin, backbendeihin ja spagaatteihin. Kurssilla tehtävät venytykset keskittyvät näistä kahteen jälkimmäiseen (selän ja hartioiden taaksepäintaivutuksiin sekä pitkittäisspagaatteihin). Tunti alkaa huolellisella lämmittelyllä, josta siirrymme intensiiviseen notkeusharjoitteluun. Venytysten jälkeen siirrämme opimamme asennot ilma-akrobatia välineille. Kurssin ensimmäisellä kerralla käytämme tuolia, toisella hammockia, kolmannella tankoa, neljännellä rengastrapetsia ja viimeisellä kerralla jokainen osallistuja saa valita itselleen mieluisimman apparaatin. Varaa mukaan pitkähihainen paita ja pitkälahkeiset trikoot (tanko kerralle lyhyttä lahjetta). Aiempaa kokemusta tai osaamista notkeusharjoittelusta et tarvitse. Kurssin ohjaaja osaa haastaa niin aloittelevia venyttelijöitä kuin myös kokeneempia notkuilijoita.
Taitotaso: keskitaso/ tek 2 joko renkaasta, hammockista tai tangosta.

Camillan lajitausta on rytmisessä voimistelussa, jota hän on harrastanut lapsesta asti. Camilla tuleekin soveltamaan kurssilla paljon osaamistaan voimistelupuolelta.
Insta: camillamariar

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse: rockthepoleinfo@gmail.com

Kurssin hinta: 79€

Aika: 12.8.-9.9.2020 klo 20-21

Flying Pole

Flying Polella tuntee aivan kuin lentävänsä! Lentävällä tangolla käytetään tankotanssia ja ilma-akrobatiaa yhdistävää liikekieltä. Kurssilla opit monipuolisesti erilaisia liikkeitä ja transitioita lentävällä tangolla.
Opettelemme soveltamaan tankotanssin ja ilma-akrobatian tekniikoita lentävällä tangolla tehtäviksi. Hyödynnämme tangon mahdollistamaa laajempaa pyörimisrataa ilmassa ja opettelemme erilaisia tapoja pyöriä ilmassa tangon kanssa.

Kurssin aikana myös harjoittelemme lyhyttä koreografiaa yhdistellen liikkeitä sulavaksi sarjaksi.
Käytämme kurssilla kokonaan ilmassa roikkuvia tankoja, joissa on erikseen kiinnitetyt käsi-/ jalkalenkit.

Kurssi soveltuu Tek 2 tason/ invertin osaaville oppilaille.

Kirsi Helteen intohimona on luova, kaunis ja tulkinnallinen liike ilmassa ja maalla. Koreografioiden kehittely ja musiikin tulkinta liikkeen kautta ovat hänelle tärkeitä elementtejä omassa harjoittelussa. Ilma-akrobatiassa häntä kiehtoo lentämisen tunne sekä notkeus ja tekniikka elementtien yhdisteleminen lumoaviksi koreografioiksi.

Kurssilla on paikkoja rajoitetusti, joten olethan nopea. Flying Pole - kurssin hinta on 79€. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse: rockthepoleinfo@gmail.com

 

Ohjaaja: Kirsi Helle @kikimoves

Hinta: 79€

Aika:

  • 29.8-26.9.2020 klo 11:00-12:00 TÄYNNÄ! 

  • 29.8.-26.9.2020 klo 12:15-13:15 TILAA!

Lapset ja nuoret

Tarjoamme Helsingissä myös monipuolisia lasten ja nuorten kursseja Aerial Home Havenin toimipisteellä syyskaudella 2020 Helsingin Kalasatamassa

--> Tiedustelut ja varaukset sähköpostitse rockthepoleinfo@gmail.com

Junnupole

Junnupole -kurssi sopii kaikille temppuilusta, pääalaspäin olemisesta ja kiipeilemisestä kiinnostuneille 11-15 vuotiaille nuorille. Kurssilla tutustutaan tankotanssiin lajina ja opetellaan erilaisia vauhdikkaita pyörähdyksiä, kiipeämisiä ja hurja määrä siistejä temppuja! Tanssitangon lisäksi tutuksi tulevat myös erilaiset akrobatialiikkeet lattialla yksin ja yhdessä muiden kurssilaisten kanssa.

Tankotanssi on hauska harrastus haastaen kehoa kokonaisvaltaisesti kehittäen harrastajan motorisia taitoja sekä kehonhallintaa. Tankotanssi tukee myös nuorten mahdollista muuta lajiharjoittelua monipuolisuudellaan. Junnu Pole -kurssi ei vaadi aiempaa laji- tai liikuntataustaa. Kurssilla saa uusia kavereita ja hauskanpito on muutenkin se juttu!

Kurssilla oppii varmasti paljon uutta, saa onnistumisen kokemuksia sekä pääsee ylittämään itsensä.
Mukaan tarvitsee lyhyet shortsit, juomapullon ja pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten. Tunneilla ollaan avojaloin.

Kurssin hinta on 169 euroa ja se on kestoltaan 15 kertaa.

Sitovat ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostitse: rockthepoleinfo(at)gmail.com

Aika: keskiviikkoisin 9.9 - 16.12.2020 (15krt) klo 16.15 - 17.15
Hinta: 169€
Paikka: Aerial Home Haven, Hermannin rantatie 2 B, Helsinki

Junnupole Advanced

Tämä kurssi on suunnattu tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneille 12-15 vuotiaille nuorille tankotanssijoille, joilla on jo jonkin verran harrastustaustaa alla. Tankotanssi on hauska harrastus ja se haastaa kehoa kokonaisvaltaisesti kehittäen harrastajan motorisia taitoja sekä kehonhallintaa. Tankotanssi tukee monipuolisuudellaan myös nuorten mahdollista muuta lajiharjoittelua. Kurssilla harjoitellaan haastavampaa tankotekniikkaa, hiotaan liikkeen puhtautta ja transitioiden sujuvuutta. Lisäksi teemme erilaisia tankotanssia tukevia oheisharjoituksia, kuten akrobatiaa ja ohjattua lihaskunto- sekä liikkuvuusharjoittelua. Kurssilla opettelemme yhdessä ottamaan kehonhuollon osaksi itsenäistä harjoittelua.

Junnu Pole Advanced -kurssille otetaan mukaan vain rajoitetusti osallistujia, jotta oppilaille voidaan tarjota yksilöllistä ohjausta pienryhmässä. Kaikken tärkeintä kuitenkin on, että jokaisella on treeneissä hauskaa ja sieltä lähdetään hyvillä mielin kotiin. Kurssilaisten toivotaan hallitsevan ainakin invertti, takanoja, perhonen sekä peruspyörähdyksiä molemmin puolin.

Junnu Pole Advanced -kurssia ohjaa Rock the Polen ohjaaja Susanna Kyöstilä, jolla on useiden vuosien kokemus tankotanssista lajina, ohjaajana sekä valmentajana. Susanna on ohjannut aikaisemmin tankotanssin lisäksi myös paljon erilaisia liikunnallisia lasten ja nuorten ryhmiä. Kurssilla oppii varmasti paljon uutta, saa onnistumisen kokemuksia sekä pääsee ylittämään itsensä kannustavassa ja turvallisessa ilmapiirissä.

Mukaan kurssille tarvitsee lyhyet shortsit, juomapullon ja pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten. Mukaan kannattaa lisäksi ottaa myös pitkät housut. Tunneilla ollaan avojaloin.

Sitovat ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostitse: rockthepoleinfo(at)gmail.com

Ilmoittautumisen yhteydessä pitää tulla ilmi osallistujan nimi, ikä ja huoltajan yhteystiedot. Näiden tietojen lisäksi lyhyt kuvaus osallistujan aikaisemmasta harjoittelusta tangolla. Tämä helpottaa kurssiohjelman suunnittelua. Vastaavia advanced -kursseja tullaan järjestämään myös jatkossa. Mikäli sinusta tuntuu, että kaipaat vielä harjoitusta yllä mainituissa liikkeissä, voit ilmoittautua mukaan perjantaisin järjestettävälle Junnu Pole -kurssille ja hakeutua seuraaville jatkotason kursseille mukaan.

Kesto: sunnuntaisin 6.9. - 20.12.2020 (15krt) klo 14:30 - 15:30 (HUOM! EI kurssia 6.12.)
Ohjaaja: Susanna Kyöstilä
Hinta: 195€
Paikka: Aerial Home Haven, Hermannin rantatie 2 B, Helsinki

Mikro Akro 4-6 vuotiaille

Micro Akro -kurssi sopii kaikille temppuilusta, pääalaspäin olemisesta ja kiipeilemisestä kiinnostuneille 4-6 vuotiaille lapsille. Kurssilla tutustutaan leikin kautta tankotanssiin, hammock silkkiin, rengastrapetsiin ja lattialla tehtäviin erilaisiin temppuihin yhdessä muiden kurssilaisten kanssa turvallisessa ympäristössä.

Kurssi kehittää kokonaisvaltaisesti lapsen motorisia taitoja sekä kehonhallintaa yhdessä hauskaa pitäen ja leikkien. Micro Akro -kurssi ei vaadi aiempaa laji- tai liikuntataustaa. Kurssilla saa uusia kavereita ja hauskanpito on muutenkin se juttu!

 

Mukaan tarvitsee lyhyet shortsit, juomapullon ja pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten. Tunneilla ollaan avojaloin.

Kesto: lauantaisin 5.9.-12.12.2020 (15krt) klo 9:45-10:30
Hinta: 145€
Paikka: Aerial Home Haven, Hermannin rantatie 2 B, Helsinki

Akro skidit 7-10 vuotiaille

Akro skidit -kurssi sopii kaikille temppuilusta, pääalaspäin olemisesta ja kiipeilemisestä kiinnostuneille 7-10 vuotiaille lapsille. Kurssilla tutustutaan hauskanpidon kautta tankotanssiin, jooga silkkiin, rengastrapetsiin ja lattialla tehtäviin erilaisiin temppuihin yhdessä muiden kurssilaisten kanssa turvallisessa ympäristössä.

Kurssi kehittää kokonaisvaltaisesti lapsen motorisia taitoja sekä kehonhallintaa yhdessä hauskaa pitäen ja leikkien. Akro skidit -kurssi ei vaadi aiempaa laji- tai liikuntataustaa. Kurssilla saa uusia kavereita ja hauskanpito on muutenkin se juttu!

 

Mukaan tarvitsee lyhyet shortsit, juomapullon ja pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten. Tunneilla ollaan avojaloin.

 

Kesto: sunnuntaisin 6.9-20.12.2020 (15krt) klo 13:15-14:15 (HUOM! EI kurssia 6.12.)
Hinta: 169€
Paikka: Aerial Home Haven, Hermannin rantatie 2 B, Helsinki

Rock the Pole Kluuvi (Helsinki)

Kaisaniemenkatu  3 A 5

00100 Helsinki

Puhelin: 050 439 3151

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepoleinfo(a)gmail.com

Rock the Pole, Lahti

Vesijärvenkatu 27,

15140 Lahti

(käyntiosoite Sammonkatu 6)

Puhelin: 050 324 6659

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepolelahti(a)gmail.com

Rock the Pole, Tampere

Hatanpään valtatie 34 D

33100 Tampere

Puhelin: 050 382 2088

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepoletampere(a)gmail.com

Aerial Home Haven (Helsinki)

 

Hermannin rantatie 2 B, 2. krs. 00580 Helsinki

 

Puhelin: 050 439 3151

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepoleinfo(a)gmail.com

Rock the Pole, Kouvola

Kotkankallionkatu 23

45120 Kouvola

Puhelin: 050 518 7876

Puhelinajat arkisin 12.00-20.00

rockthepolekouvola(a)gmail.com

© RTP Pole Dance Finland 2013